دوستان گرامی فقط تعداد حمد ها را بفرمایید اصلا لازم نیست جواب یک عده معلوم الحال را بدهید. بخصوص حام ...
اتفاقا درست جواب دادن به هتاکی به اهل بیت خیلی خیلی اولویت داره تا صلوات فرستادن بهشون!
انگار به کسی که پشت خاکریزه بگی به جای خاموش کردن آتش دشمنت، صلوات بفرست!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بابا،میگه بارون بیا بعد تو هم رنگین کمان بشه،همین
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وااااااااای باورم نمیشه. خدای من. باید حدس میزنم ممکنه نخود مغزی این تعبیرو از امضام داشته باشه. خدا شفا بده واقعا
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پرچم رنگین کمان منظورته؟نه بابا،میگه بارون بیا بعد تو هم رنگین کمان بشه،همین
والا همین پیامی که طرف داده و اشاره کرده به همجنسگراایی آدم بیشتر شک میکنه بهش...
بد دفاع کردن خودش بهترین راه باز کردن راه توهینه...
بعد هم کدوم آدم فهیم و متدینی میآد بگه به جای واکنش به توهین به اهل بیت صلوات بفرست؟!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
والا همین پیامی که طرف داده و اشاره کرده به همجنسگراایی آدم بیشتر شک میکنه بهش...بد دفاع کردن خودش ...
کسی توهینی نکرد. این قدر دوقطبی ایجاد نکنین. یه سوال ساده بود. اما متاسفانه توهم دارن یه عده همیشه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چقدر خوبه براشون که همیشه افرادی هستند که بهتر از خودشون منظور را میرسانند. حتما خیلی شاد میشوند از ...
تو داری به من توهین میکنی؟
نذار همینجا کاری کنم لغو کاربری بشی،
واسه من لفظ قلم حرف نزن،
خیلی حرف داری مثل آدم حرفتو بزن و توهین نکن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کسی توهینی نکرد. این قدر دوقطبی ایجاد نکنین. یه سوال ساده بود. اما متاسفانه توهم دارن یه عده همیشه
ول کن این احمق رو حیف وقت که با این ابن مرجانه تلف کنی، بخدای محمد اینا از ابن مرجانه و هرمله و عمروعاص بدترن اونا باز به حرمت رسول خدا احترام نوش رو داشتن
دقیقا؟؟؟؟شما این تاپیک رو زدی برای نوه ی محمد مصطفی که یه بی ادب بیاد این لفظ رو به کار ببره شما هم ...
مارو باش چقد ساده ایم اومدیم سوال میکنیم آنقدر اینا ذهنشون منفیه فک میکنن مث خودشون همه دنبال مسخره کردن هستن من خودم اعتقاد دارم به همه ائمه ولی اسم این خانوم رو نشنیدم زیاد و نمیدونستم دقیق کیه چقدر بی ادبن
منم توهینی نکردم. شما رو هم نمیشناسم. امیدوارم فرد سلیمالنفسی باشید با نیتی پاک.
اما چنین سوالی اگر برای کسی مطرح باشه با یک جستجو ساده در یک موتور جستجو به راحتی در این حد که ایشون نوهی پیامبر اسلام و از ناظران حادثه کربلا بودن و... رو متوجه میشه و اذعان به این موضوع بیشتر بار انکار اهمیت شناخته تا عدم آگاهی!
مارو باش چقد ساده ایم اومدیم سوال میکنیم آنقدر اینا ذهنشون منفیه فک میکنن مث خودشون همه دنبال مسخره ...
دقیقا کسی نه توهینی کرد نه حرف بدی زد. اما اینا زود جبهه میگیرن که منظوری داشتی.
یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .