جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم توهینی نکردم. شما رو هم نمیشناسم. امیدوارم فرد سلیمالنفسی باشید با نیتی پاک.اما چنین سوالی اگر ...
فرقی نمیکنه جواب رو اینجا بگیری یا دوباره بری گوگل کنی. من هم شمارو نمیشناسم. اما از قدیم گفتن پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه. و انصاف نیست به خاطر یه پرسش ساده این جوری جبهه گیری بشه. حالا شما خوبین . اون کاربر نمیدونم استارتر بود یا کی، یه حرف خیلی خیلی بدی زد که زود هم پاک کرد کامنتشو. جواب اون سوال این جوری حرف زدن نبود واقعا.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شماهایی که گفتین نمیدونین ایشون کین من که محترمانه جواب دادم چیزی نشده
آفرین به شعور و ادب شما . ممنون
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
سوال پرسیدن کجاش اهانته؟خودتون دارین ایجاد تفرقه میکنین الانیه سوال ساده و کشوندن کجانشناختن کسی جرم ...
سوال پرسیدن کجاش اهانته؟!
مثلاً یک نفر از کسی بپرسه
«پدر و مادرت قبل از به دنیا اومدنت با هم ازدواج کردند؟»
یک سواله. آیا اهانت بار نیست؟!
خیلی از سوالات بار استفهام انکاری و اهانت مستقیم یا غیر مستقیم داره. عجیبه که از این موضوع تا به حال بی اطلاعید!
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
منم توهینی نکردم. شما رو هم نمیشناسم. امیدوارم فرد سلیمالنفسی باشید با نیتی پاک.اما چنین سوالی اگر ...
خب شاید خواستیم همینجا بپرسیم راحته اون لحظه به فکرمون نرسید جستجو کنیم یا حوصلش نبود.باید آدمو قضاوت کنین؟باور کن خود حضرت علی اللن بود کلی با خوش رویی و متانت جواب میداد
آدمارو از دین زده کردین
با این قوانین مسخره که تو ذهنتون دارین تعصبات بیجا