2777
2789
عنوان

کیا دلشون شوهر میخاد بیان😁

560 بازدید | 53 پست

دخترا بیاین بگین ببینم توقعاتتون از شوهر چیه؟؟

من خودم ب شخصه کسی رو میخام از لحاظ مالی ادم باعرزه ای باشه و کاری (شرکتی نباشه)چون خاهرم شوهرش شرکتی هست میبینم چقد شیفت و شب بیداری و سختی و حقوق کمی داره

از لحاظ قیافه هم حداقلش اینه متوسط باشه در حد خودم زیاد خوشگل موشگل نمیخام هیکلشم معمولی باشع قدشم حداقل از ۱۷۵ ب بالا باشه چون خودم قد بلندم ادم با شخصیتی باشع صبور و یخورده جدی هم باشه خیلی خوب میشه

اینایی ک میگم خوب تو ذهنم یجور رویاس دیگه نمیدونم بتونم ب همچین چیزی برسم یا نه 

اول دکتر باشه 

قدش متوسط شکم نداشته باشه 

کچل نباشه 

بازو داشته باشه 

سبزه باشه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

عشقم شوهرم باشه

ولی الان نه زوده برام

هیچی فقط بغل میخوام الان😂

یخورده هورمونام‌‌ قاطی پاطی شده ناز نازی شدم😂🥲

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول دکتر باشه قدش متوسط شکم نداشته باشه کچل نباشه بازو داشته باشه سبزه باشه

دکترو خوب اومدی ولی من ب این فکر میکنم اول خودم ی سطحی از تحصیلات داشته باشم بعد توقع دکتر مهندس 😂

دکترو خوب اومدی ولی من ب این فکر میکنم اول خودم ی سطحی از تحصیلات داشته باشم بعد توقع دکتر مهندس 😂

ایشالا قسمتمون بشه 🙃🙃

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
باز خوبه تو عشقو داری ما اونم نداریم😂

اره خب ولی سربازه بچم 

پیشم نیست فعلا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
این چیزایی که تو خواستی در عوض اون دخترایی که خیلی پر توقع ان چیزی نیست

اخه من میگم حداقل اگه دکتر مهندس هم خواستم خودم ب جایی رسیده باشم بعد اگه خیلی پولدار خاستم حداقل خودمم ی پولی داشته باشه وگرنه همینطوری ی ادم ایده ال نمیاد جلو

داشتم سفره پهن میکردم ی دفعه در باز کرد پرید تو بدون حرف وکلامی دیدم داره لباس عوض می‌کنه با عجله گفتم کجا گفت داریم میریم مشهد من اینجور شدم😳گفتم با کی گفت رفیقم داره می‌ره منم دارم میرم دیگه نموند توضیحی بده

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40