2777
2789

بچها کرم لایه بردار استفاده میکنم 

صورتم پوسته پوسته شده بود.اشتباه کردم اومدم با ناخن پوست هارو کندم و اون قسمت قرمز شده انگار یکمم زخم شده 

دور تیغه بینیم هست

پوستم یه جوره جاش میمونه .

زینک بزنم روی اون قسمت خوبه؟؟؟بدترش نمیکنه؟؟

اره خوبه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا دارم ولی آبرسان که خویش نمیکنه .این یه لایه از پوستم کنده شده قرمز شدهلایه بردار میزنم به خاطر ا ...

آبرسان رو باید به کل صورتت بزنی تا بقیه ی جاهای صورتت هم اینجوری نشه...کی بهت لایه بردار داده؟دکتر؟سرخود نزن ها..لایه ی دفاعی پوستت رو ازبین میبری