2777
2789

سلامدوستان

پسرم ۷ماه وو۲۶ روزشه

عفونت ریه ۴،۵روزیه دکترش شربت سفکسیم و شربت کلیندامایسن داده از دیشب داره میخوره از دیشب تا الان ۸ تایی پوشک کثیف کرده باد شکم داره خیلی کم اسهال مخاطی داره آبکی نیست

اسهال با باد شکم خارج میشه قد ۲انگشت یا کمتر

ادرارش کمتر از قبل شده

۱) این خطرناکه؟؟ یا عوارض شربت؟؟

راستی امروز صبح دندون درآورده تا ۶ صبح یک لحظه ام نخوابیده

۲) الان یک ماهه غذا اصلاااااااا نمیخوره از دندونش یا رفلاکسش؟؟

مرسی❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی بچه ها موقع دندون دراوردن اسهال میشن 

دوبرابر وزنش هر شش ساعت میتونی بهش استامینوفن بدی ک دردش اروم شه یا چند قطره با انگشتت بکش روی لثه هاش تا دردش کم شه

برا ریه هاش همون دارو ها رو بده و بخور گرم هم خوبه توی خونه مرطوب باشه برا ریه ک اذیت نشه 

حریره بادوم اگه میخوره بهش بده بادوم برا سرماخوردگی خیلی خوبه و شکم هم یکم سفت میکنه اسهالش بهتر میشه البته بادوم با پوست

بعضی بچه ها موقع دندون دراوردن اسهال میشن دوبرابر وزنش هر شش ساعت میتونی بهش استامینوفن بدی ک دردش ا ...

آره حریره بادم عالیه ولی این رفلاکس آلرژی داره نمیتونم بدم بهش.

واسه عفونت ریه دکتر گفت بخور سرد بزار

همش خلط استفراغ میکنه انقدر حالش بد طفلک بچم تو این گیر و دار دندونم در میاره😭

دندون سخته ،با مریضی یکی شده ،دیگه بدتر

پسرمنم همین طور بود ،دوماهه پشت سرهم دندون چهارتادرآورد ،عین این دوماه مریض بوده ،یه هفته سالم ،دوهفته مریض،رفلاکس هم داره ،داروها روهم همیشه استفراغ میکنه ،بدبختی سراونم دارم 

دیگه همینن ،من که بااینکه نزدیک ده ماهشه ،دیدم نمی خوره ،زورنمی کنم ،حتی‌یه قاشق توکل شبانه روز نمیخورد ،حتی دوهفته هیچی به جز شیرنخورد 

همون شیرهم کم میخورد،عیب نداره ،مریض بشه همینطورن 

این روزاهم میگذره 

سربچه اولم این روزارو گذروندیم ،سخته اماچاره ی نیست 

دندون سخته ،با مریضی یکی شده ،دیگه بدترپسرمنم همین طور بود ،دوماهه پشت سرهم دندون چهارتادرآورد ،عین ...

یعنی سر هر دندون همینن؟😢

الان اسهالش خطریه طبیعیه

یعنی سر هر دندون همینن؟😢الان اسهالش خطریه طبیعیه

دندون پدر واجداد پدر ومادر قشنگ جلوچشمم آدم میاره 

اره بعضی بچه ها اسهال میشن 

پسرمنم شد یه هفته تقریبا بود،ماچهار وپنج بار درروز بود

فقط صبور باش و به سازش برقص

دخترم همون موقع دندان کلی سختی کشید آخر هم بستری بیمارستان شد

این دندان هایی که یهو چهار تا با هم دراومد و اون همه اذیت شدیم الان دارن یکی یکی میفتن( ماه دیگه هفت ساله میشه)

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت