2777
2789

سلام خانما من هفته 11 بارداریمه ولی هنوزم زیر دلم خیلی درد میکنه زیر نظر دکترم هستم ولی جواب مشخصی بهم نداده اونایی که تجربشو داشتن لطفا بگن طبیعیه این دردا تا ماه سوم یا نه

من هفته دهمم حالت تهوع و گرسنگی اذیتم میکنه

منم تهوع و گرسنگی خیلی اذیتم میکنه هنوز سفره جمع نشده تازه غذا خوردم ولی احساس میکنم هیچی نخوردم دل ضعفه دارم همش

اینا به کنار ترس من ازین درداست نمیدونم چرا اینقدر رحمم درد میکنه از وقتی باردار شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم داشتم این درد هارو زیر شکم و گاهی کمر خیلی خفیف ،ولی اونقد شدید و اذیت کننده نبود لکه بینی یا چیز دیگه ای هم نداشتم خودش به مرور خوب شد 

میگن این درد ها بخاطر تغییرات هورمونیه و عادیه ولی اگه شدیده با دکترت مشورت کن 

احتمالا شیافی چیزی تجویز کنه

منم داشتم این درد هارو زیر شکم و گاهی کمر خیلی خفیف ،ولی اونقد شدید و اذیت کننده نبود لکه بینی یا چی ...

به دکترم گفتم دو نوبت شیاف داد و یه نوبت امپول برای این دردام ولی هربار دلیلشو میپرسم جواب مشخصی نمیده دیگه کلافه شدم نمیتونم یکم راه برم تا پیاده روی میکنم رحمم دچار انقباظ و درد میشه

به دکترم گفتم دو نوبت شیاف داد و یه نوبت امپول برای این دردام ولی هربار دلیلشو میپرسم جواب مشخصی نمی ...

ببین بارداری ها خیلی با هم متفاوته بعضی ها این حالت هارو دارن بعضی ها هیچ دردی ندارن

احتمالا تا الان سونوی قلب و رفتی اگه وضعیت نی نی و جفت اوکیه به این دردها اعتنا نکن استراحتت و بیشتر کن فکر نمی‌کنم جای نگرانی باشه خیلی

ببین بارداری ها خیلی با هم متفاوته بعضی ها این حالت هارو دارن بعضی ها هیچ دردی ندارناحتمالا تا الان ...

اره سونوی قلب رفتم دکتر گفت هم بچه هم جفت خوبن مشکلی ندارن ولی صدای قلب بچمو نزاشت که بشنوم . ازین دردا استرس میگیرم میگم خدای نکنه بچم طوریش نشه😔

منم ازین دردا داشتم ولی اصلا بخاطرش دکتر نرفتم اگه لکه بینی نداری فک نکنم مشکلی داشته باشه مامانم همش میگفت بچه داره بزرگ میشه واسه همین درد داری

من خیلی خیلی درد کمر داشتم ینی کمر داشت از وسط نصف میشد

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
اره سونوی قلب رفتم دکتر گفت هم بچه هم جفت خوبن مشکلی ندارن ولی صدای قلب بچمو نزاشت که بشنوم . ازین د ...

بعضی دکتر ها موافق گوش دادن صدای قلب نیستن یعنی ریتمش و طبیعی بودنش و چک میکنن ولی پخش نمیکنن مامان نی نی بشنوه از لحاظ علمی نمیدونم مشکلش چیه

ولی خودتو بیخودی نگران نکن میدونم دست خود آدم نیست ها ولی این استرس ها واسه نی نی هم خوب نیست 

هفته ی ۱۲ آزمایش و سونوگرافی ان تی داری یکم خیالت راحت تر میشه 

منم ازین دردا داشتم ولی اصلا بخاطرش دکتر نرفتم اگه لکه بینی نداری فک نکنم مشکلی داشته باشه مامانم هم ...

آخه عزیزم هم درد کمر دارم هم درد رحم و شکم هم اوایل بکه بینی داشتم که از هفته شش به بعد خدارو شکر قطع شد دکتر بهم استراحت داده نمیتونم بخاطر این دردا راه برم اصلا خیلی میترسم🥲

آخه عزیزم هم درد کمر دارم هم درد رحم و شکم هم اوایل بکه بینی داشتم که از هفته شش به بعد خدارو شکر قط ...

اصلا ب دلت بد راه نده همین استرس خودش خیلی بده چیزی تا سونو ان تی نمونده کامل استراحت کن اون موقع میری دکتر خیالت راحت میشه که چیزی نیس

اصلا ب دلت بد راه نده همین استرس خودش خیلی بده چیزی تا سونو ان تی نمونده کامل استراحت کن اون موقع می ...

یعنی تو سونو ان تی  دلیل این دردها هم مشخص میشه بعدش راه درمانی داره یا باید تحمل کرد تا آخر باردازی؟

یعنی تو سونو ان تی دلیل این دردها هم مشخص میشه بعدش راه درمانی داره یا باید تحمل کرد تا آخر باردازی ...

اگه خدایی نکرده مشکلی باشه تو سونو مشخص میشه و ببین این دردا مقطعیه موندگار نیس که😁بنظرم ماشاالله نی نی درشتی داری طفلکی داره جا باز میکنه