2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 22030 بازدید | 576 پست

چهرتون ایرادی نداره قشنگین 

اما سلیقه ها متفاوته 

زود ناراحت نشین 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگاام چ خوشگلی 

چشمات درشته. ابروهات هم پهنیش قشنگه 

دماغت مناسبه، لبات طبیعیه و فرم زیبایی داره، گونه هات مخصوص گاز گرفتنه، مهربونی از چشمات معلومه 

ایراد نیافتم 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
برگاام چ خوشگلی چشمات درشته. ابروهات هم پهنیش قشنگه دماغت مناسبه، لبات طبیعیه و فرم زیبایی داره، گون ...

عششششخ منی جیگر😘😘😘

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

بزار

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
ممنون عزیزممن شوخی کردم باهاشون گفتم ایراد بگیرید صد تومن میدمفکر میکنن من خودشیفته ام وگرنه منم چهر ...

دقیقا دقیقا عزیزم اتفاقا چهره شما اصلا ایرادی نداره خیلی تو دلی و جذابی ماشالله ،هرکی هم چیزی میگه بنظرم از حسادته