2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منمیشناسم هر چی میگه درست از آب درمیاد اولا بهش شک داشتم باور نمی‌کردم بعد که میدیدم همون میشه تعجب میکردم البته نمی‌دونم با چی ف ال میگیره ولی برای من که کارش حرفنداشت

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اره منمیشناسم هر چی میگه درست از آب درمیاد اولا بهش شک داشتم باور نمی‌کردم بعد که میدیدم همون میشه ت ...

میشه خصوصی شمارشو بهم بدی. فقط تورو جون عزیزات راست میگی؟من بشدت افسردم میخام از ایندم بدونم تاحالا خیلی هزینه کردم همش چرت بوده

اره من یکیو میشناسم جن داره و واقعن راس میگه ما یبار واسه یچیزی رفتیم پیشش تا نشستیم خودش بهمون گفت واسه چی اومدیم پیشش کلن تعجب کردیم

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

تاپیک اخرمو گزارش میزنی لطفا؟

بلد نیستم

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

اره من یکیو میشناسم جن داره و واقعن راس میگه ما یبار واسه یچیزی رفتیم پیشش تا نشستیم خودش بهمون گفت ...

عزیزم خودم ازاینا میشناسم و گفتن این چیزا (درمورد حال یا گذشته) براشون راحته. کسی رو میخام که اینده رو درست گفته باشه. همچین کسی میشناسی

میشه خصوصی شمارشو بهم بدی. فقط تورو جون عزیزات راست میگی؟من بشدت افسردم میخام از ایندم بدونم تاحالا ...

اره به جون عزیزم راست میگم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂