2777
2789
من اون موقع ک اینستا داشتم زیاد ولی خرید حضوری ی چیز دیگه س از وقتی اینستا رو حذف کردم ب بهانه خریدم ...

اینستاگرام خیلی قیمتاش بهتر از بازاره .....  انگار تو بازار ۲ برابر کردن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

همه چی حتی طلا ،لباس شال عینک اسباب بازی لوازم التحریر ،وسایل ماشین هر چی فکر شو کنی ،از وقتی کرونا شد من بیشتر خریدام اینجوری شد دیگه عادت کردم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستاگرام خیلی قیمتاش بهتر از بازاره ..... انگار تو بازار ۲ برابر کردن

باز بستگی داره کجا باشی و قیمتا هم دستت باشه با نه 

من معمولا خیلی کم خرید میکنم ولی مارک خوب برا همین اونقدرا هم برام تفاوت نداره 

کفش چرم مارک خاصی بخوای همه جای ایران یکیه یا کت مزونی 

مینیمال 

من خریدای سوپرمارکتیم هم انلاینه.

اعتمادم باید حرفه ای باشی بفهمی دیگه. نشونه هاش زیاده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
باز بستگی داره کجا باشی و قیمتا هم دستت باشه با نه من معمولا خیلی کم خرید میکنم ولی مارک خوب برا همی ...

من مارک دار خرید نمیکنم برا خرید پوشاک میرم بازار

برا خرید لوازم بهداشت آرایشی 

تزئینی یا کلا گارد گوشیو همه چیز دیگه از اینستا یا مجازی کلا خرید میکنم ....

از اونجایی که یزد زندگی میکنم خیلی حضوری گرون میدن اینجااا

من مارک دار خرید نمیکنم برا خرید پوشاک میرم بازاربرا خرید لوازم بهداشت آرایشی تزئینی یا کلا گارد گوش ...

درسته ما خوزستانیم اینجا آرایشی و خارجیا مناسب ترن 

ادکلن حضوری خریدم ۱۲۰۰ اینستا ارزونترین میداد ۱۳۵۰

مینیمال 
درسته ما خوزستانیم اینجا آرایشی و خارجیا مناسب ترن ادکلن حضوری خریدم ۱۲۰۰ اینستا ارزونترین میداد ۱۳۵ ...

اره بستگی به شهرش داره   و موقعیتمون داره...

خیلی اکسسوری، لباس، ماگخودمم میخوام آنلاین شاپ بزنم اسفند😃

اتفاقا منم میخوام انلاین شاپ بزنم ولی نمیدونم چی خوبه

برای همینم دارم تحقیق میکنم ببینم چه بیشتر فروش داره

شما چه انلاین شاپی میخوای بزنی