من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهش میگم تو رو خدا بزرگ نشو بیشتر با دوستت وقت بگذرون بهش میگم دیگه خجالتی نباش ساده نباش شیطونی کن هیچ اشکالی نداره گاهی چیزی رو خراب کنی بشکنی
فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
میگم تو قراره تو این مسیر خیلی اذیت بشی بعضی شبا روبدون اینکه ب کسی بگی یا درداتو با مادرت درمیون بزاری اشکبریزی ..قراره تواین مسیر خیلیا رو از دست بدی تهش اونی نیست کتو فکرشو میکنی آرزو نکن بزرگ شی ارزو نکن انقدری بزرگ و قویبشی کبتونی از پسِ مشکلاتت بربیای ..بزرگشدن اینجوری نیست ک تو فکرشو میکنی .. نمیدونم چرا با دیدن تاپیکت اشکم دراومد استارتر کاش واقعا الان همون دختربچه ی لوس خانوادم بودم ک تا شبدم کوچه بازیمیکردو شببا خستگی تموم مشقاشو حل میکرد و خابش میبرد و از غوغای جهان فارغ بود 😔
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡