2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااااا😐😐😐😐خب همه مردا دنبال یه دخترن که باهاش ازدواج کنن😐😂😂😂

نه عزیز. بد متوجه منظور بنده شدید

این سایت ادم و حوا مثلا اومده در ساختار اسلامی و مدهبی ارتباطات رو برقرار کرده

ولی فرق بزرگش یا این جریان تو واقعیت اینه که اونموقع پای خانواده درمیونه و یک مرد نهایتا مثلا ۱۵ جا بره خواستگاری 

ولی درکل در این سایت تو مشخصات میدی و و و ....

منظورم از این جهته

نه عزیز. بد متوجه منظور بنده شدیداین سایت ادم و حوا مثلا اومده در ساختار اسلامی و مدهبی ارتباطات رو ...

نه این اینجوریه حتما باید واسطه اقا پسر یه خانم زنگ بزنه به خونه دختر

نمیتونن با هم حرف بزنن و چت و اینها ... 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
نه عزیز. بد متوجه منظور بنده شدیداین سایت ادم و حوا مثلا اومده در ساختار اسلامی و مدهبی ارتباطات رو ...

نه این اینجوریه حتما باید واسطه اقا پسر یه خانم زنگ بزنه به خونه دختر

نمیتونن با هم حرف بزنن و چت و اینها ... 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

منکه قبلا توش فقط همه شهرای استانمونو نگاه کردم یه دونه مورد هم ک ب داداشم بخوره پیدا نکردم 

انقدر ک توقعات دخترا فضایی و رویایی شده .

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

تو سایت آدم و حوا، حداقل دو سال پیش اینطوری بود که خود دختر و پسر با هم در ارتباط نیستن. یه خانم از خانواده پسر به یه خانم از خانواده دختر زنگ میزنه. معرف سایت مسئول معرفی دو طرفه. یعنی مثل سایتهای دوستیابی نیست.

باید کارت ملی و شناسنامه اینا رو هم اپلود کنی

ولی در کل روال جالبی نداره

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
جدا تو کدوم شبکه؟چه جالب

شبکه دو برنامه عصرخانواده  و چند بارم اخبار نشونش داده 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .