2777
2789
عنوان

دعوای من و بابام سر درس نخوندن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 43 پست
سر کلاس هیچ گوش نمیده همش فکرش جای دیگس والا ما ام کلاس چهارم بودیم مثله بچه آدم میخوندیم😐

به خدا مامانم با من و خواهرام تا کلاس سوم کار کرد بقیشو خودم خوندم 

درسته ۱۰ ۱۱ سالشه و هنوز بچس ولی به اون درک که خودش درساشو بفهمه و بخونه رسیده

🤍.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دبستان که بودم یه سی دی بود به اسم میشا کوشا با اون درس میخوندم 

اون زمان که خیلی خوب بود حالا الانش رو نمیدونم 

یکم تحقیق کن اگه هنوز خوب بود براش بخرید 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
بخدا اگه با من کار کرده باشن من با بدبختی درس میخوندم تا تیزهوشان قبول بشم😐کلاسای کنکور و مشاورم هی ...

مامان باباها همینن. منم پیر کردن

اهمیت نده بگو خودم فعلا درس دارم

🤍.
من دبستان که بودم یه سی دی بود به اسم میشا کوشا با اون درس میخوندم اون زمان که خیلی خوب بود حالا الا ...

هم درس رو توضیح میده هم سوال داره

سوالاش هم مثل بازیه و انیمیشنیه حاله نمیدونم هنوزم همینطوره یا نه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
توام به عنوان معلم نمونه برو کامپیوتر پسر یکی یدونشونو جمع کن دعواشم بکنپرسیدن چرا بگو به صلاح خودشه ...

جرعت نمیکنم والا یبار ازین کارا کردم گیر داده بود که تو زدی خراب کردی کامپیوترمو

هم درس رو توضیح میده هم سوال دارهسوالاش هم مثل بازیه و انیمیشنیه حاله نمیدونم هنوزم همینطوره یا نه

خیلی ازین چیزا داره خب خودش نمیخونه و تمرین نمیکنه منم نمیتونم وایسم بالا سرش بگم بخون بخون 

درسای دانشگاهم مونده ازمون وکالتم مونده مشاور کنکورم هستم با ۱۵ تا دانش آموز کلا سرم شلوغه اصلا نمیتونم 

مشکل مامان باباهای الان اینه میزایند و دنبال له له برای بچه شون میگردن اصن گردن گیر خودشون خرابه منت ...

دقیقا مامانم واقعا کاری نداره تو خونه هست همش نمیدونم چرا گیر دادن به منه بدبخت