2777
2789

ملت چه پرو شدن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارش درست نیست

ولی کار شما هم درست نیست که افشا کردید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
@نی_نی_یار_99‍ @niniyar_1

باید سه تگ بشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

کارش درست نیستولی کار شما هم درست نیست که افشا کردید

اتفاقا خوب کاری کرد،بقیه حواسشونو جمع کنن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کارش درست نیستولی کار شما هم درست نیست که افشا کردید

چرا نباید افشا کنم شاید چندتا ادم ساده گولشو بخورن. واقعا فک کردی راست میگه؟ میدونی روزی چندتا ازاین ۶۰تومنا بگیره چقد درماه میشه. درضمن خود نینی یار گفتن درخاست پول رو گزارش بدین

اتفاقا خوب کاری کرد،بقیه حواسشونو جمع کنن.

بقیه ساده نیستن حواسشون هست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چرا نباید افشا کنم شاید چندتا ادم ساده گولشو بخورن. واقعا فک کردی راست میگه؟ میدونی روزی چندتا ازاین ...

من کجای حرفم این بود که حرفشو باور کردم؟

نگران نباشید دیگه ادمه ساده نداریم

اگرم کسی کمک میکنه چون دلش میخاد  ساده نیست

اینو نمیگما منظورم حتی بیرون تو جامعست

بقیه ساده نیستن حواسشون هست

اگه حواسشون بود،اینقدر تاپیک گول خوردم و به فلان کاربر کمک کردم و دستش رو شد نمیدیدیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔