2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366440823][/QUOTEخب شاید واقعا نیاز داشته

بجان مادرم که برام عزیزترین دروغ نگفتم براش منم سپردم بخدا ایشالا یروز ابروشو ببره خدا ایشالا 

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

شوهر من تو اینیستا به این زندانیا که پول جمع میکنن پول واریز میکنه ‌من گفتم چرا میدی از کجا معلوم راسته الکی پول جمع میکنن گفت من برای دل خودم کمک میکنم دیگه خودشونن میدونن بعد دیشب خواب دیدم یه نیازمند اومده دم در شوهرم مرغ و گوشت رو داده بهش من هی تند تند گوشتا رو ازش میگرفتم بعد با خودم گفتم چقدر من بدجنسم که دنبال علت کمکم

ولی خدایی اگه کسی واقعا نیاز نداشته باشه نمیاد غرور خودشو له کنه

بخدا من دروغی نگفتم ایشالا خدا ابروشو ببره..در ضمن من ازش نخواسته بودم پول بریزه به حسابم که فک میکنه پول جمع میکنم پولدار شم. گفتم به شماره موبایلم بریزه که پس بدم.. 

من شاید کارم درست نبود که اومدم اینجا درخواست کمک کردم. خدا منو ذلیل کنه که مجبور شدم غرورم بشکنه بیام به ادمایی مثل شما رو بندازم. ولی نمیبخشمت اگه ابروی منو بردی خدا یه بلای سرت بیاره زار زار گریه کنی.. که دلمنو شکستی.. در ضمن من پولو نخواستم به حسابم بریزی که فکردی پول جمع میکنم اینجا.. گفتم به موبایلم واریز کن که بعدا تونستم رمز بگیر برات پس میدم

شوهر من تو اینیستا به این زندانیا که پول جمع میکنن پول واریز میکنه ‌من گفتم چرا میدی از کجا معلوم را ...

چاووشی همیشه به این زندانیا کمک میکنه اون معتبره میتونید پولاتون اونجا واریز کنید

مطمئنید خودش هست تاریخ عضویت هاشون ر چک کنید 

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید