2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 4411 بازدید | 161 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتون روشو باز کردین مگه غریبس؟ایندفعه صداش بزن بگو عزیزم تا من سفره رو جمع میکنم تو ظرفا رو بشور 

عروس کلفت نیست ولی مهمون هم نیست دیگ هرکسی باید احترام خودشو نگه داره با اینکارا ک بخوری بری بشینی هم فقط از چشم میوفتن حداقل دیگه تو جمع کردن ظرفا باید کمک کنه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

كار به كار نكردنش ندارم اما من مهمون باشم جلوم زهر مار بزارن ميخورمو تشكر ميكنم 

يه دفعه خونه يكي دعوت بوديم 

بنده خدا برنجش بدجور شور بود حتي خودشم نخورد 

ولي من كشيدم و خوردم و كليم تشكر كردم يعني به زور ميشد خورد اما من نشون دادم مطابق ميلمه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

مادرشوهر من بود آبرومو برده بود تا حالا، خب بگو یه کمک نیدی، یا وسایلو بده دستش میزو بچینه شاید کوتاه اومد 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

کلا تو فرهنگ خانواده ما اینه وقتی مهمون بیاد یعنی مهمونه حالا ایراداش به کنار ولی مهمون نباید کار کنه حتی مادرم خدمتکار میگیره کمکش کنه بنظرمم ادم وقتی دعوت میکنه توقع نباید داشته باشه اسمش روش هست دیگه مهمون 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

کارشون بسیار زشته 

ایشون دیگه تو اون خونه مهمون نیستن 

صاحب خونن و باید در حد معمول کمک کنن 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
گفتم رفت به داداشم گفت شر بپا کرد دو ناه بامن قهر بود

ب درک بذاز قهز باشع 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
کلا تو فرهنگ خانواده ما اینه وقتی مهمون بیاد یعنی مهمونه حالا ایراداش به کنار ولی مهمون نباید کار کن ...

اینی عروسه مهمون نیست

همه که خدمتکار ندارن شاید یکی پیر باشه خسته باشه

ساعت۸شب میاد مامانم تند تند باید غذا درست کنه چند بار گفتیم قبلش بگو بازم سرزده میاد

خب ۸ شب چی میشه کرد