2777
2789
عنوان

ریمل اسنس اصل چقده بنظرتون میگن گرونه ولی من دیدم سیصدو خورده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 60 پست
هیچ وقت اجناسی که اصل و فیک تو بازار دارن رو نخر یه برندی رو انتخاب کن که مطمئنی فیک نداره

اخه میگن خیلی خوبه اصلش 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

اینو چندروز پیش عکس گرفتم عکس پیچش نیفتاده من برم فی لتر رو روشن کنم گیر بیارم اسمشو می‌دونی این پیچ همشهریمونه خودشون پرستارن فامیلشون از دوبی براشون ارسال می‌کنه ایشون چون تو خونه میفروشن و فروشون اینترنتی هستش قیمتاش منصفانه هستش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این بهتره یا مشکیش؟ میگن صورتی بلند میکنه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

من ایزادورارو حدودای 400 گرفتم برام حدودا یک ماه ونیم موند

من زیاد بیرون نمیرم. حیفم میاد بخرم

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

خب پیجشو الان چطوری پیدا کنم 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
چرا خب برای شما که بهتره کم میزنیحداقل خوبشو بزنمن هرروز میزنم

خب خشک میشه

دروغه بابا. این دختره خودش مژه هاش بلنده

این بهتره یا مشکیش؟ میگن صورتی بلند میکنه

مشکی حجم میده صورتی بلند

مشکی حجم میده صورتی بلند

ولی مشکی بازم بلند میکنه