2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید حیلیا بگن چقد سنگ دلیولی کاش هیچ وقت نبود(:

بخدا انقد اذین کرده که من هرروز میگم کاش نباشه....فکر کن بعد این همه سختی توی۶۰ سالگی شروع کنه شیشه کشیدن ...و آبروی نداشته مونم بره

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
بخدا انقد اذین کرده که من هرروز میگم کاش نباشه....فکر کن بعد این همه سختی توی۶۰ سالگی شروع کنه شیشه ...

بابای من مشکل اعصاب داره

هرچند وقت ی بار قاطی میکنه ب چیزای کوچیک گگیر میده هزاربار خیانتاشو دیدم

ب همه چیه خودم و خواهر کوچیکم گیر میده

مامانمو خیلی اذیت میکنه حرومزاده

بابای من مشکل اعصاب دارههرچند وقت ی بار قاطی میکنه ب چیزای کوچیک گگیر میده هزاربار خیانتاشو دیدمب هم ...

خدا لعنتشون کنه....مادر بدبخت من توی ۵۷سالگی داره کار میکنه‌چون این از خدا بی خبر کل زمدگیمونو خراب کرده ...من چند روزه از این ویروس کوفتی گرفتم مریض شدم همش دلم میخواد بخوابم.برداشته به نامزدم زنگ زده که بیا طلاق اینو بده این مریضه برات زن زندگی نمیشه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
واااای

واقعا ادم هرچی ظالم تر سالم تر

این دوسال پیش سکته کرد توی خواب ..دکترا پشماشون ریخته بود که چطوری زنده مونده فکر کن سکته قلبی و مغزی تو خواب کنی هیچیت نشه...از اون ب بعد شروع کرد ب مصرف شیشه و هزار برابر بدتر شده...بخدا دیشب شوهرم میگفت بابات یه طوری داره میکنه که میگم کاش عروسی نگیریم فقط از این خونه ببرمت ...

نه نامزد دارم

اخی عزیزم انشاءالله با نامزدت خوشبخت بشی....از بابت پدر که شانس نیاوردیم انشاءالله این شوهرا دیگه نشن یه درد دیگه برامون