2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تفاوت که داره ولی یه وقتایی میخوام عکس بگیرم گوشی خواهرم که سامسونگه رو برمیدارم چون سامسونگ یه فیــلتر موقع عکس گرفتن میندازه عکسا قشنگ تر میشه  ولی عکسای ایفون اگه مدلش بالاتر باشه خب شفاف تره 

اون روی سگم باهاتون صحبت میکنه ، بفرمایید.

جدی؟چه خوبیای دیگه ای غیر دوربین داره؟

همه چیش اصلا فوق العادس

کار راحت لمس راحت اصلا خرابی نداره زود شارژ میشه اصلا تا نگیری نمیدونی چی میگم خودت متوجه فرق میشی

واقعا من راضیم فقط کسایی که ندارن میگن‌بده درکل همه ایفون دارا راضین خدایی

تا سی سال هم ی اپل برات کار میکنه فامیلمون بیست ساله اپلشو داره

واقعا عالی از همه لحاظ

حتی برنامه های ایرنی از سایت اپل ایرن ای ار مجانی همشون وصل میکشه

دوربینش خیلی بهتره 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

هرچقد پول بدی اش میخوری

دوربینای ایفون حتی مدل پاییناش اصلا با سامسونگ قابل قیاس نیستن

دوربینای سامسونگ بنظرم بیشتر ب درد طبیعت میخورن عکس بگیری ولی ایفون برای چهره و استایل و …خیلی قشنگ تره

من خودم سامسونگ داشتم مدت زیادی ولی دوستان راست میگن وقتی با سیستم ios کار میکنی نرمی و سرعتش ب دلت میشینه دیگ خوشت نمیاد بری سمت سامسونگ یا شیائومی

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

منم تازه این یلدا همسرم یه صد تومنی پول داشت برام آیفون خرید خودم که طلا پس انداز دوست داشتم اون نذاشت گفت طلا نمی‌خواد گوشیت خوب نیست آیفون ۱۳ پرومکس خریدم تفاوت که خیلی داره خداست فیلم میگیری تازه میفهمی همه چی فرق داره یه چی دیگه هم هست اینکه آیفون کیفیت دوربینش به مرور زمان از دست نمیده ولی سامسونگ و شیائومی روزای اول بدم نیست بعد ش خرابه

عزیزم من الان دو تا گوشی دارم یه ایفون یه سامسونگ به نظر توی ایران سامسونگ بهتره ولی اپل روون تره عم ...

منم دقیقا دوتا گوشی دارم برا نرم افزارهای داخلی سامسونگ خوبه 

آیفون۱۲به بالا عالیه 

بهتره ک پایین۱۲  اصلا نگیری 

سامسونگ های جدید هم عالین دوربین و همه چی پیشرفته و با کیفیت شد

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒