2777
2789

ن نمیتونی بگیری ضمن اینکه پسر قبل از پدر فوت کنه بهش ارث نمیرسه ولی پدر مادرش میتونن تو اموال شوهر وقتی فوت کرد شریک بشن😁😁😁اخی اخی حالا گریه نکنین وقتی زن فدت میکنه خانواده زن  میتونن از شوهره مهریه بگیرین فقط اینطوری میشه تلافی کرد🤣🤣

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرشوهرمن اصلا خودشو زحمت نداد برا بزرگ کردن بچهاش شوهرم از کلاس هفتم میرفت سرکار وقتی کلی بدبختی کش ...

دقیقا مادر شوهر و برادر شوهر من 

حالا تو خوبه یه چیزی داری 

یا پدرش یه چیزی داره 

اینا که هیچی ندارن و ما هم اندر خم یه کوچه ایم و باز هم میتیغن

برادر شوهرم زن اوله، مادر شوهرم زن دوم ، من سومی 

بعد پدر برادر شوهرمم هست 

آخه طرف اموالی نداره

دگه پس هیچی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من شنیدم بر گردنشونه بهرحال

اگه همسرت مالی داشته باشه اول براساس مهریه شما ویک هشتم می سنجن وبه شما میدن واگر فرزندی داشته باشی به اونم میدن ویه مبلغی هم به پدر مادرش میدن یعنی پدر مادر در قید حیات باشن ساحب سهم میشن ،اگر هیچی نداره که هیچی بهت نمیرسه

🤣🤣🤣بخدا داشتم به همین فکر میکردم که من از کی بگیرم البته شوهرم دور از جونش، یه مغازه داره برادرشو ...

یعنی هیچی بدتر از شراکت نیست

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
اره همشون و گذاشتم اونجا به همه هم گفتم اینا سهم کیه آخه بچشون مال خودشون نیست از پرورشگاه گرفتن دلم ...

عزیزم

حالا انشاالله خودتم خیر طلاهاتو ببینی 

حتما ازشون واسه خوشحالی خودتم استفاده کن 

اگه خدایی نکرده شما زودتر از دنیا رفتی چی؟

من نک فرزندم عزیزم و‌پدرمادرمم از اون ادمایی هستن که بشدت حساسن تو این موارد.به خاطر همین همسرم کاملا خیالش راحته

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دقیقا مادر شوهر و برادر شوهر من حالا تو خوبه یه چیزی داری یا پدرش یه چیزی داره اینا که هیچی ندارن و ...

ماهم ی خونه کوچیک داریم با ی پراید مدل پایین ولی دلشون میخاد همینارم بگیرن والا تو خرج بچهام موندم ولی نمیفهمن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید