من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگر بدهی بیشتر از اموال متوفی باشه، چیزی به عهده وراث نیست
والا من دیگه از جزئیاتش خبر ندارم ولی جای خوندم بعد مرگ همسر خانواده اش فکر کنم ۲۰ روز یا ۴۰ روز دقیق یادم نیست ولی دراین حدود وقت دارن برن دادگاه وبگن ما از ارث اش چیزی نمیخواهیم ازاون طرفم دیگه بدهی اش هم گردنش نیست این نکته ای بود که میگفتن اکثر مردم ازش بی اطلاع هستن
پدرشوهرمن اصلا خودشو زحمت نداد برا بزرگ کردن بچهاش شوهرم از کلاس هفتم میرفت سرکار وقتی کلی بدبختی کشید هرچی کارکرد پدرش ازش گرفت!باز کارکرد یه خونه خرید ک خوبم نیست ولی هرچی هست خونه س توش داریم زندگی میکنیم بعد اوایل ازدواجمون پدرش میگفت مال من و تو نداره این خونه مال من!!منم گفتم خب اره مال تو وبابات نداره پس اونم ماشین و خونه روستاییش رو بده ب تو!!شوهرم اتیش گرفت ک من وظیفمه ولی اون وظیفه نداره😏 یعنی مغزش پرکرده بودن از چرندیات با دادن حس عذاب وجدان و ترس از عاق والدین میخاستن خونمون رو بالا بکشن منم اعتراض کردم زنش همه جا پرکرد ک عروسامون ناجورن!!منم چندجا گفتم والا فک نمیکردم قراره همسر دوم بشم!!انگار بابا مامانش زن اولشن و من هوو اونام😏فهمیدن بشون برخورد بخدا من ادم بدی نیستم میگم هرکس بدون انتظار از بقیه زندگیشو بکنه ولی اونا همش دنبال تیغ زدنن حتی الان ک دوتا بچه دارم حالیشون نمیشه شوهرم بیکاره بچهام خرج دارن بازم یواشکی تیغ میزنن منم واگذارشون کردم ب خدا
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید