2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک هشتم

زوجه بدون فرزند یک چهارم

زوجه با فرزند یک هشتم

مهریه هم که بهرحال قبل از همه پرداخت میشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بله حقمه چرا نگیرم البته امیدوارم هیچ‌وقت اتفاقی برای همسرم نیوفته 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

خانواده شوهر وقتی خودشونو در ارث سهیم بدونن میتونی ازشون مهریه طلب کنی چون مهریه شما میشه بدهی همسرتون به شما وقتی فوت کنه وارثش هرکی میخواد باشه باید اول بدهی شمارو بده.پس اگه کاری به ارث ومیراث نداشته باشن شما نمیتونید ازشون مهریه طلب کنی 

اگه زن بمیره بچه هم نداشته باشه اموالش به کی میرسه به شوهره؟ طلاهاش ماشینش😕 دلم میخواد طلاهامو بدم ...

تا یک سوم اموال رو میشه وصیت کرد

بقیه‌ش میرسه به والدین و همسر و بچه ها... هرکدوم که باشن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دور از جونتبزار خونه مامانت وصیت کن

اره همشون و گذاشتم اونجا به همه هم گفتم اینا سهم کیه آخه بچشون مال خودشون نیست از پرورشگاه گرفتن دلم میخواد منم سهمی تو خوشبختیش داشته باشم 🥺

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
خانواده شوهر وقتی خودشونو در ارث سهیم بدونن میتونی ازشون مهریه طلب کنی چون مهریه شما میشه بدهی همسرت ...

آره منظورم همین بود

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
خانواده شوهر وقتی خودشونو در ارث سهیم بدونن میتونی ازشون مهریه طلب کنی چون مهریه شما میشه بدهی همسرت ...

اگر بدهی بیشتر از اموال متوفی باشه، چیزی به عهده وراث نیست

بااینکه باهاش قهرم ولی خدانکنخ بمیره

مهریه ندارم ولی اگ اینجور چیزی شد شوهرم کلا ی ماشین خشک ۱ملیاردی داره که مطمئنم میشه سهم پدر گشاااادش پدرشم ک ی ادم بی بخاره خاهر خراااابش ک شوهرپولداری خم داره میشه صاحبش میکشدش بالا

پس من چ میکنم؟؟؟(((((اون ماشین رو اتیش میزنم🤪))))) یا قایمش میکنم

والا گوه خورده خاهرش

خانوادش با کمک مالی بچه هاشون سرپاست یه چی ازمون نگیرن نمیشه یچی ازشون گرفت

🤣🤣🤣

بخدا داشتم به همین فکر میکردم که من از کی بگیرم 

البته شوهرم دور از جونش، یه مغازه داره برادرشو شریک کرده 

چنان بزنم پس گردن برادرش و مال شوهرمو بردارم که تا عمر داره یادش نره، چون با اینکه میدونستن من مخالفم شریک شد و خودشونو زدن به کوچه علی چپ و هر جا میشینه میگه مغازه منه

داییم جوون فوت شد تصادف کرد ،خدا بیامرزه اش ،زندایی هیچی نگفت بابت مهریه ولی پدربزرگم یه زمین داشت که ازتوش سه تا مغازه درمیومد داد به زندایی وپسرش ،هنوزم ماهانه بهشون میرسه وزنداییمم ازداوج نکرد ،الان باید پسرش رو زن بده ان شالله ،