قصد بی احترامی به بقیه ی شهرها و قومیت هارو ندارم دوستان همه جای ایران سرای من است ولی به عنوان یه دختر آذری من به شدت کردهارو و گیلانی هارو و شیرازی هارو دوست دارم خیلی دوسشون دارم واقعیت هم شهرشونو هم مردمشونو
حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره متاسفانه مشهد دیگه مشهد زمان قدیم نیستجدا از بد بودن اکثر ادماش حتی امنیتم نیست توش دیگه پر از م ...
آره دقیقا منم مطمعنم مردم مشهد خیلی ماه هستن مثل بقیه مردم ایران
ولی متاسفانه یک جمعیتی داخلشون هستن که وجه مشهد رو خراب میکنن💔
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
لراش خیلی بیشتره من باور میکنی با هر چی شیرازی آشنا شدم لر بودن حتی حرفمو اینجا چند نفر تاکید کردن
عزیزم کلا لرها برای استان کهکیلویه و بویراحمد هستن ولی نژاد شیراز فارس هستن حالا از قومیت های دیگه هم در این استان هستن که بعد از فارس ترک های قشقایی که 90 درصد اونها فیروزآباد ساکن هستند حالا شما با هرچی شیرازی برخورد کردید که لر بوده نمیشه تعمیم داد که شیراز لر هستن