2777
2789
عنوان

دیروز گوشیم رو به یک خانم معتاد یا شایدم بیخانمان دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیماری که نمیگیری ولی خب کلا گوشی دادن به غریبه اشتباهه ممکنه مثلا یکیو گروگان گرفته باشن با گوشی شما زنگ بزنن براتون دردسر میشه🤷‍♀️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی بهش گفتم که اصن اینجور بیماری های اینجوری منتقل نمیشه بدتر تخریبم کرد و کودن خطابم کرد ناراحت ن ...

نترس عزیزم 

هیچی نمیشه 

من خودم پرستارم ،حرف الکی نمیزنم بهت. 

موندم توو اون مدرسه چی یاد این بچه ها میدن پس!

ایدز از راه خونه فقط

اچ پی وی از راه رابطع ج فقط و ویروس اصن بیرون بدن زنده نمیمونه و برای اینکه خانواده ها از هم نپاشن و... میگن بقیه موارد هم میشه 

خوب باش ولی ساده نه🎀

حالا جدا از مریضی نباید این کار کنی شاید به کسی زنگ بزن ی ربع بعدطرف ی اتفاقی براش بیوفته اولین کار ...

گفت پسرم گفتم گناه داره بارون هم داشت میومد سرد بود کمی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

لطفا اون‌شماره رو بلاک کن

و این که به دستمال یکم الکل بزن تمیزش کن مواظب باش داخل ال سی دی نره

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

نه

ایدز یا از طریق رابطه یا خونه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ایدز نه ولی هزارتا احتمال هست

مثلا خیلیا قرارشون برای تحویل مواد یا قاچاق رو با گوشی بقیه هماهنگ میکنن هزارنوع زنگ دیگه 

که ممکنه بعدا پات گیر باشه

یا حتی دزدی هایی که خیلی به این روش صورت میگیره

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️