2777
2789
عنوان

کتاب خوان ها بیاین ببینم 🌱📗

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفت که انگیزشی دوست نداره بعد میای بی حد و مرز و انسان بدون معنا رو بهش معرفی میکنی؟ ۱۹۸۴ برای کسی ک ...

۱۹۸۴و من که کتاب خونم سه بار خوندم تا فهمیدم😂😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من کتاب سه دخترحوا رو بهت پیشنهاد میکنم نوشته الیف شافاک

راجب زندگی سه تا دختره یکی ایرانی یکی ترک و یکی فلسطینی اگه اشتباه نکنم هر سه دانشگاه  اکسفورد درس میخونن 

و راجب همزیستی این سه تا دختر هستش 

شک نکن ارزش خوندن داره

عقاید یک دلقک هم قشنگه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

کتاب بابا لنگ دراز و زنان کوچک محشره 😍 

رمان دزیره خیلی قشنگه عاشقانه و تاریخی ولی تویی که میخوای اولین کتاب بخونی اینو نخون فعلا

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

من بیشتر ادبی میخونم 

هزار و یک شب که چهار جلده قطوره 

فیه ما فیه مولانا 

قلعه حیوانات 

ولی اگه اهل رمامی 

من این اواخر یه رمان خوندم بر اساس واقعیت بود 

یعنی کاملا سرتاسر ماجرا واقعیه 

اسمشم تجربه عشق خاکستری 

قلمش خیلی عالیه و ماجرا رو طوری گفته که واقعا واقعی بودنش به چشات میاد 

عاشقانه است و پیچیده نیست 

چون واقعیت هستش از همون اولش داستانش عاشقانه شروع میشه و تموم هم میشه همون‌جوری 

پیشنهاد میکنم ، ولی صحنه داره ، صحنه ناجور !

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱