2777
2789
منم دوبار بعد سونو واژینال به خونریزی افتادم البته اینا در شرایط بارداری پرخطر هست که شرایط رو بدتر ...

الان شما برای سرویکس سونو واژینال دادین؟؟؟ طول سرویکستون با سونو واژینال تغییر کرد بالا تر رفت؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان شما برای سرویکس سونو واژینال دادین؟؟؟ طول سرویکستون با سونو واژینال تغییر کرد بالا تر رفت؟؟؟

برا من سونو آنومالی بود که طول سرویکس رو فقط تو واژینال  اندازه گرفت وگفت بهم فوق تخصص پریناتولوژی بود گفت مشکلی نیست فقط استراحت کن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

برا من سونو آنومالی بود که طول سرویکس رو فقط تو واژینال اندازه گرفت وگفت بهم فوق تخصص پریناتولوژی ب ...

بعد از هر ارتباط با همسرتون هم خون ریزی یا لکه بینی  داشتین قطعا و برای شما طبیعی بوده لکه بینی دلیل بر وجود مشکل نمیتونسته باشه یا بخاطر سونو خیلی ها تو بارداری بخاطر رابطه لکه رو میتونن داشته باشن همچیشون هم نرمال باشه سونو هم دیگه تجربه دارین یک سوم رابطه هست  ،اگه چیز خاصی بود تو سونو مشخص میشد قطعا ،ولی من تاپیک رو برای اندازه گیری سرویکس که برام اهمیت داره و سوالم در واقع همین بود  زدم متاسفانه اومدن به حاشیه کشیدن به بدون داشتن علم کامل 🤦

بعد از هر ارتباط با همسرتون هم خون ریزی یا لکه بینی داشتین قطعا و برای شما طبیعی بوده لکه بینی دلیل ...

خوب تو شرایط بارداری پرخطر رابطه هم منع میشه دیگه 

الان چند ماهی طول سرویکست چنده چند سالته من سی و نه هستم دکتر زنان گفت تو سنت طبیعی هست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

من سونو واژینال انجام دادم هفته 18  چون خیلی مهم بود طول سرویکس برام که متاسفانه مشخص شد16هست طول سرویکسم 😕و فانلینگ 9میلی متر روئت شد اونم بخاطر اینکه دو سابقه سزارین داشتم و رد سزارین نازک شده متاسفانه دکترم گفت امکان زایمان زودرس داری که الانم اوضاعم اینه واسم دعاکنید بچم بمونه خیلی ناراحتم

من تجربه سقط هم دارم همون موقع هم سونو واژینال انجام میدادم اون جنین از قبل مشکل داشته و قرار بوده ...

قطعا باعث تحریک دهانه رحم میشه حتی توی زایمان مدام معاینه میکنن برای تحریک اینو دیگه به عقل خودمون رجوع کنیم میفهمیم منم دکترم اجازه نمیداد سرکلاژی هم هستم

..........

من 37 سالمه دوتا سزارین داشتم دکتر گفت بخاطر نازک شدن رد زایمان قبلیت کیسه ابت پایین تشکیل شده و خطر زایمان زودرس رو داری هفته 18هستم واسم تاریخ زایمان رو هفت ماهگی زده سونو انومالی