من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برا من سونو آنومالی بود که طول سرویکس رو فقط تو واژینال اندازه گرفت وگفت بهم فوق تخصص پریناتولوژی ب ...
بعد از هر ارتباط با همسرتون هم خون ریزی یا لکه بینی داشتین قطعا و برای شما طبیعی بوده لکه بینی دلیل بر وجود مشکل نمیتونسته باشه یا بخاطر سونو خیلی ها تو بارداری بخاطر رابطه لکه رو میتونن داشته باشن همچیشون هم نرمال باشه سونو هم دیگه تجربه دارین یک سوم رابطه هست ،اگه چیز خاصی بود تو سونو مشخص میشد قطعا ،ولی من تاپیک رو برای اندازه گیری سرویکس که برام اهمیت داره و سوالم در واقع همین بود زدم متاسفانه اومدن به حاشیه کشیدن به بدون داشتن علم کامل 🤦
من سونو واژینال انجام دادم هفته 18 چون خیلی مهم بود طول سرویکس برام که متاسفانه مشخص شد16هست طول سرویکسم 😕و فانلینگ 9میلی متر روئت شد اونم بخاطر اینکه دو سابقه سزارین داشتم و رد سزارین نازک شده متاسفانه دکترم گفت امکان زایمان زودرس داری که الانم اوضاعم اینه واسم دعاکنید بچم بمونه خیلی ناراحتم
من 37 سالمه دوتا سزارین داشتم دکتر گفت بخاطر نازک شدن رد زایمان قبلیت کیسه ابت پایین تشکیل شده و خطر زایمان زودرس رو داری هفته 18هستم واسم تاریخ زایمان رو هفت ماهگی زده سونو انومالی