2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما برای طول سرویکس انجام دادین این سونو ؟

ن من شکمی انجام دادم احتمال سقط هست تو سونو واژینال فقط هفته های اول اینکار انجام میشه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ن من شکمی انجام دادم احتمال سقط هست تو سونو واژینال فقط هفته های اول اینکار انجام میشه

کی همچین حرفی زده ؟؟؟

من تو بارداری هام هزار بار سونو واژینال انجام دادم از سونوی ساک تا قلب هماتوم خیلی چیز های دیگه به سونوی شکمی تو هفته های اول اعتقادی ندارم ،این سونو هم برای طول سرویکس که خیلی مهمه و تمام کسایی که سرکلاژ میشن باید حتما این سونو بدن ،با سونو واژینال هیچ اتفاقی برای جنین سالم نمیوفته  اطلاعات غلط بهتون دادن

کی همچین حرفی زده ؟؟؟من تو بارداری هام هزار بار سونو واژینال انجام دادم از سونوی ساک تا قلب هماتوم خ ...

این چیزای که شما میگین رو‌کی‌گفته؟

چون شما انجام‌دادین و اتفاقی نیفتاده یعنی درسته؟ شاید شما شرایطتتون خیلی خوب بوده

دکتر من که منع کامل کرده بود اصلا اجازه نمیداد از اول تا آخر بارداری

با این وجود من کارم‌به استراحت مطلق کشید

سونو واژینال رحم‌رو‌تحریک‌میکنه احتمال سقط رو بالا میبره 

این چیزای که شما میگین رو‌کی‌گفته؟چون شما انجام‌دادین و اتفاقی نیفتاده یعنی درسته؟ شاید شما شرایطتتو ...

شما هم انجام ندادین اطلاعاتی  درستی ندارین پس ،نیاز به شرایط خوب هم نداره سونو واژینال ،برای شما وقتی با سونو شکمی معلوم شده در چه وضعیتی هستین دیگه نیاز نبوده به سونو واژینال انجام دادن،استراحت مطلقتون کرده و رابطه منع شدین ،الان اولین سونو برای تشکیل ساک هم بیشتر دکتر ها سونو واژینال میدن به دلیل زیاد شدن بارداری های غیر عرف ،حتی برای خون ریزی و هماتوم که خطر سقط بالاست هم سونو واژینال میدن 

کی همچین حرفی زده ؟؟؟من تو بارداری هام هزار بار سونو واژینال انجام دادم از سونوی ساک تا قلب هماتوم خ ...

من خودم تجربشو داشتم بعد سونو واژینال افتادم ب خونریزی بعد دوروز سقط و تمام کلا هیچ دکتری توصیش نمیکنه میگم هفته های اول بارداری انجام میشه شما چطورتو ماه های بالاتر انجام دادید ریسک سقط بالاس

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
من خودم تجربشو داشتم بعد سونو واژینال افتادم ب خونریزی بعد دوروز سقط و تمام کلا هیچ دکتری توصیش نمیک ...

من تجربه سقط هم دارم همون موقع هم سونو واژینال انجام میدادم  اون جنین از قبل مشکل داشته و قرار بوده سقط بشه ربطی به سونو واژینال نداره اصلا،، فقط برای آروم کردن خودمون نمیشه که بندازیم گردن یه چیز بی ربط

من دکتری رو ندیدم که توصیش نکنه اتفاقا تا اینجا که دیدم همه از دم می‌فرستن واژینال ،شاید تازگیا راحتون نخورده به سونو گرافی ها و دکتر های متعدد،این سونو هم تا هفته دوازده کاملا آزاده تو هفته پانزده و شانزده برای سرویکس هم خیلی پر اهمیته 

شما هم انجام ندادین اطلاعاتی درستی ندارین پس ،نیاز به شرایط خوب هم نداره سونو واژینال ،برای شما وقت ...

منم دوبار بعد سونو واژینال به خونریزی افتادم البته اینا در شرایط بارداری پرخطر هست که شرایط رو بدتر می کنه 

هفته نوزده سرویکسم بیست و نه بود استراحت نسبی هستم مادرم کارهامو می کنه البته الان هفته بیست و هشتم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم