2777
2789
عنوان

صاب مغازه رو ب رویی برام صبونه فرستاده📸👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 95 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید خبری باشه شایدم نه رفیق منم ازاین همسایه ها داره سالهاست اماچیزی بینشون نیست

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
کاش انقد راحت قبول نمکردی

وقتی رو دختر شیکمو کراش میزنی 😂

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

خدا شانس بد حالا ما میریم مغازه تا قرون آخر میگیره البته اول میگه قابل نداره اگه قابل نداره بد بر ...

چون برای شما خبری نیست 🤣🤣

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

اسی حواست باشه بعدا به خاطر این چیزا ، یه چیز دیگه ازت نخواد...... تو این دوره زمونه کسی الکی به کس دیگه محبت نمیکنه..👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اسنکه

اوف به به نوش جان❤️ یه تشکر کن ازش سر صحبت رو باز کن ببین چی میگه دلش پره 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

حالا چند ساله میخوره بهش 

جوونن؟ 

پول کفش و نگرفت شما هم ندادی پول 

چه جالب و عجیب 

کو عکسش؟ 😁

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

حالا بزار عروسی بگیرن منم باقالی پلو با ماهیچه دوست دارم🤪😂

دهنم آب افتاد😂😂😂

شاگرداش هم فهمیدن خبریه بعد اسی تازه از مامیپرسه 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘