بچه ها ما عروسی دعوت شدیم عروسی عموم حالا لباس گرفتم ببینید خوبه من هیجده هستم یکم هم شکم و پهلو دارم پوستم هم گندمی هست به این لباس ها چه آرایشی و مدل مو میاد و مامانم هم شکم و پهلو داره و قد متوسط
ساوه ببین هزینش مهم نیست خیلی حالا نه آنقدر میلیاردی ولی خوب من کارش برام مهمه خوب باشه تو مال کجایی
من تهرانم اسلامشهر گفتم اگر تهران باشی یه ارایشگر خوب بهت معرفی گلم چون گفتی تجربه خوبی نداری
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته من مدل بودم نباید خیلی نظر میدادم ولی ی جلو دیگه رو به من نشون داد با پشت مو تو ی عکس بعد ی جلو دیگه زد از همون عکس که نشون داد پشت رو ی مدل دیگه درست کرد البته موهام هم کم بود