2777
2789
عنوان

شما برای تفریح چیکار میکنین چجوری لذت می‌برین از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که بخرین عزیزم

ممنون  ...یکی رو دیدیم خیلی خوشمون اومد ..خواستیم بریم پای معامله ...فروشنده میگه حالا واستیم ببینیم ترامپ چیکار میکنه بعد ....

یکی نیست بگه فلان فلان شده ...اگه گرونی بشه همه چی گرون میشه .اگه هم چیزی فرق نکنه  که دیگه این ادا بازیا چیه ....

فعلا هنوز میگردیم ..

دعا کنید این بنده خدا از خر شیطون پیاده شه و بیاد پای معامله 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

من و همسرمم یه شهر دور از خانواده زندگی میکنیم البته من آدم معاشرتی و اهل بیرون رفتن هم نیستم ولی باهم زیاد فیلم نگاه میکنیم بازی میکنیم 

ما تا وقت گیر بیاریم باهم بازی میکنیم منچ مارپله تخته نرد پاسور 

پارک شهربازی سینما تئاتر کافه جاهای دیدنی بازار خرید

مورد اخر خیلی بهم حال میده😍

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بازار برید. 

سینما 

جاهای دیدنی شهرتون 

زیارتگاه 

مسجد برید برای نماز

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

صبح تا ظهر سرکارم

بعدش، ناهار و استراحت

یه روزایی کارگاه دارم

فیلم میبینم، کتاب میخونم، آشپزی میکنم

میرم پیش دوستم، با هم میریم بیرون

تنهایی میرم خرید و پاساژ گردی

یه وقتایی میرم خونه مامان دوستم، خیلی خوش میگذره

آخر هفته هام، با پارتنرم میرم بیرون( در حال آشنایی هستیم برای ازدواج انشاالله)

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
وقتی تکالیف بچه تموم شد یه استراحت کوچیک بعد با ماشین خانوادگی میریم خیابون گردی ...اگه چیزی احتیاج ...

چقده من از شما و دل زنده تون خوشم اومد🌺

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

من چی بگم خواهر که شوهرم نمیزاره با خواهرم و زنداداشم اقوام دوستام رفت وآمد داشته باشم.

میگه فقط خونه مامانت خونه زنداداشت دیر به دیر خونه خواهرت اصلا

تنها تفریحی که داریم گاهی وقتا اونم با خانواده خودش بریم جایی .

یا دوهفته یبار حرم امام رضا 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 

عصرا برید کافه ایی پارکی خریدی هم با شهر اشنا میشین هم خوش میگذره

هر از گاهی باهم اشپزی کنید جمعه ها اگ همسرت هست برید بیرون از شهر

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

وقتی تکالیف بچه تموم شد یه استراحت کوچیک بعد با ماشین خانوادگی میریم خیابون گردی ...اگه چیزی احتیاج ...

عجبا بازدید الکی خونه 😂😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
ممنون ...یکی رو دیدیم خیلی خوشمون اومد ..خواستیم بریم پای معامله ...فروشنده میگه حالا واستیم ببینیم ...

من از قسمت آتیش روشن کردن خیلی خوشم اومد از کجا چوب میخرین؟

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
من از قسمت آتیش روشن کردن خیلی خوشم اومد از کجا چوب میخرین؟

معمولا بیشتر جاهایی که وسایل مسافرتی میفروشن دارن ..اینجا خیابونایی که به سمت  هر جای تفریحی باشه چند تا مغازه است که همشون هیزم بسته بندی شده میفروشن ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........