2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره

167 بازدید | 14 پست

من خیلی ها در حقم ظلم کردن اگه تقاص هم بدن خوشحال نمیشم

دلم که بدجور شکوندن خدای منم بزرگه

هر کی در حقم ظلم کردم سپردم به خدا

هر چه کنی به خود کنی چه نیک و چه بد

عمر ما آدم ها کوتاه هست یک جوری زندگی کنیم وقت مرگ از رفتن نترسیم خودنون که میدونیم که چی بودیم امیدوارم بعد مرگم

حق الناسی گردنم نباشه

دیگرانی که در حقم ظلم کردن برام مهم نیستن

حتی لیاقت حلال کردن هم ندارن پست و حقیر هستن انسان نیستن که

اون دنیا به شکل لنسان محشور نمیشن

حرف دلمو زدی 

گاهی فک. میکنم  اگه عین چی همپشیمون بشن بازم من دلم. خنک. نیمشه باید تاوان پس بدن تاوانی بیشتر از کاری ک باهام کردن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرف دلمو زدی گاهی فک. میکنم اگه عین چی همپشیمون بشن بازم من دلم. خنک. نیمشه باید تاوان پس بدن تاوان ...

چون قابل جبران نیست در دنیا 

مثلا ضربه روحی چطوری میخواد جبران بشه؟؟؟ هیچ طور 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

حرف دلمو زدی گاهی فک. میکنم اگه عین چی همپشیمون بشن بازم من دلم. خنک. نیمشه باید تاوان پس بدن تاوان ...

داغی که روی دلمون گذاشتن هیچ وقت فراموش نمیشه حتی که بدترین بلاها سرشون بیاد

غمش همیشه تو دل آدم هست

داغی که روی دلمون گذاشتن هیچ وقت فراموش نمیشه حتی که بدترین بلاها سرشون بیادغمش همیشه تو دل آدم هست

این صبوری شما اجر فراوانی داره 

خدا برای شما صلوات میفرسته 

چون قابل جبران نیست در دنیا مثلا ضربه روحی چطوری میخواد جبران بشه؟؟؟ هیچ طور

دقیقا فقط باید سرشون بیاد اونم بدتر از کار خودشون 

میدونی چجوری فقط حالم بهنر میشه و جبران میشه؟ 

مهم نیست چجوری و ب چ روشی مهم اینه همون حسی ک بهمون دادن عیناااا همونو و بدتر تجریه کنن

میگم بدتر شروع شروع کننده اونا بودن و این انتخاب خودشون بود

و به ماهم بخاطر اسیب روحی خدا برامونجبران کنه حتلا به هرنحگی شده با ورود ادم خوب یا ثروت یا دراند یا زیبایی یا هرچی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

داغی که روی دلمون گذاشتن هیچ وقت فراموش نمیشه حتی که بدترین بلاها سرشون بیادغمش همیشه تو دل آدم هست

من اگه ببینم جلوم عینا همون حسی ک بهم دادن سرشون اومده جیگرم. خنک میشه

یه سوال من ینی الان با دوست پسرم بعد ۶ ماه کات کردم با اینکه اون منو خیلی دوست داشت باید اون دنیا جو ...

دوستی شما خودش اگر در چهارچوب غیر شرع و قانون جامعه اسلامی بوده خود اصل دوستی گناه بوده پس ترک گناه کردی و ترک گناه ثواب است 

دقیقا فقط باید سرشون بیاد اونم بدتر از کار خودشون میدونی چجوری فقط حالم بهنر میشه و جبران میشه؟ مهم ...

این فقط در آخرت قابل جبران به صورت کامل 

گوشت می‌سوزد می‌میرد دوباره زنده میشه و میشه گوشت و پوست سالم دوباره می‌سوزد و الی آخر 

اره خدا صادق است و وعده او حتمی است

میدونم اما نمیخوام بمونه برای اون دنیا😞

هیچوقت راضی به عذاب کشیدن هیچکس نبودم تو عمرم

اما امسال یه عذابی کشیدم که فقط دعام اینه که خدایا عدالتتو بهم جوری نشون بده که این دنیا با چشم خودم ببینم 

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

من اگه ببینم جلوم عینا همون حسی ک بهم دادن سرشون اومده جیگرم. خنک میشه

کاری با من کردن که حتی جلوم زنده زنده تو آتش بسوزن دلم خنک نمیشه من این چیزها حالم خوب نمی کنه

حضرت زهرا خودش دستم بگیره

چوب خدا صدا نداره یعنی روزی که تاوان میدن اصلا یادشون نیست چکار کردن من برام مهم نیست

امیدوارم فقط خودم تو تنهایی قبر حق الناسی گردنم نباشه

چکار کردن که اصلا هیچ جوری راضی نمیشم