2777
2789
انساني امبه نظرت تو سه ماه میشه جمع کرد؟ یا حداقل به حدی رسوند که قبول بشیم‌؟ حجم درسا خیلییییی زیاد ...

منکه از خودم ناامیدم ولی تو ناامید نباش اگ یازدهمتووخوب دادی ک هیچ دوازدهمتو عااالی بگیری یکمم کنکوری بخونی یک هیچ حلویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ اینکه شاید مسخره کنن و اینا منظورمه.

من ب خودم باشه واقعبتش نمیگم

چون خیلی بم استرس میدن 

ولی خانوادم ب همه گفتن کشتن منو

بنظرم نگفتنش خیلی بهتره ادم تو ارامش درسشو میخونه

منکه از خودم ناامیدم ولی تو ناامید نباش اگ یازدهمتووخوب دادی ک هیچ دوازدهمتو عااالی بگیری یکمم کنکور ...

منم نا امیدم

اول تجربی بودم کلی بدبختی کشیدم سر تغییر رشته

به خاطر همین پایه ام تو انسانی ضعیفه 

اصلا حال و حوصله ی درس خوندن ندارم

ولی خب از بهمن اگه شروع کنیم شاید حداقل بتونیم دانشگاه قبول بشیم

حوصله ی حرف و حدیث بعدشو ندارم اصلااااا

منم نا امیدماول تجربی بودم کلی بدبختی کشیدم سر تغییر رشتهبه خاطر همین پایه ام تو انسانی ضعیفه اصلا ح ...

اره والا من استرس کشتم ولی مجبوریم بخونیم بهمن ب بعدم بخونیم بهتر از اینه ک هیچی نخونیم

مرور کنی عالی میشه ناامید نشو تو خیلی جلویی ❤فقط نزار ناامیدی تاثیرشو بفزاره

من بعضی مباحث رو از برنامم عقبم
به مشاورمم نمیتونم بگم چون دعوام میکنه
حساب کردم تو 3 روز میتونم خودمو به برنامه برسونم و مباحثی ک نخوندمو بخونم
ولی باید از تایم مرور درسام بزنم تا بتونم اون مباحثی ک از برنامه جا موندمو بخونم
بنظرتون تو اون 3 روز مباحثی که نخوندم رو بخونم و از مرور مباحث خونده شده صرف نظر کنم یاااا مباحثی ک خوندمو مرور کنم و بیخیال مباحثی ک نخوندم بشم؟؟؟
اینم بگم بعد عید دوباره قراره یک دور دیگه درسارو مرور کنم

کامنت های این تاپیکت رو خوندم استاتر ! 

منم مثل تو ام  

خیلی افتضاح شدم 

شاید باورت نشه 

ولی امروز امتحان فارسی داشتیم با سه روز فرجه 

من ۶:۳۰ تا ۸ که شروع امتحان بود برای اولین بار نشستم فارسی رو خوندن 😂💔 اصلا امیدی ندارم ! انگیزه هم پر ! 

من بعضی مباحث رو از برنامم عقبمبه مشاورمم نمیتونم بگم چون دعوام میکنهحساب کردم تو 3 روز میتونم خودمو ...

بنظرم درس های که حس می‌کنی یادت رفته رو مرور کن 

و اون چیزایی هم که عقب موندی 

اول مباحث مرتبط با آینده رو که لازمش داری بخون 

بعد کم اهمیت تر هارو