2777
2789

٥سالشه چند روزه مريضه 

طبق روال خودم بردمش دكتر 

بهش سرم زدم 

اوردم خونه چند روزه تو شبانه روز ٤ساعتم نميخوابم 

يه نوزادم دارم 

بشدت بدغذاس خودم بايد مرتب بهش برسم يه سر رو پا بودم 

منتي نيست 

هرچي ميخواد مياد به من ميگه نه باباش 

صبح باباش ميگه منو چقد دوست داري ميگه صد داداش صد مامان ٥ 

😐😐😐

خيليم باهاش مهربونم همش بازي ميكنم باهاش 

منم از صبح هرچي ميگه ميگم صب كن برو به هركي صدتا دوسش داري بگو 

يا مدام قربون صدقه بچه كوچيكم ميرم 

باباش اب دستشون نميده 

منم عين بچه لج كردم باهاش 

از صبح دوبار با گريه معذرت خواهي كرده 

هيچ وقتم همچين نميكردما 

خل شدم انگار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر منی منم پسرم همینه

بخاطر اینه که باباشو کمتر میبینه 

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خوبش کردی😅😅😅😅😅😅شوخی میکنم بچها یه جور انگار چاپلوسی کسی رو میکنن که بیشتر بی محلشون میکنه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

روح اون بچه رو با خاک یکی کردی . واقعا نمیدونی بچه ها خیلی ساده و ناآگاهن و هیچ سیاستی ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

ميدونم 

بي سياستن و از ته دل حرف ميزنن 

برا همين بهم برخورد 

خيلي گرون تموم شد برام 

چون بی خوابی زده به سرت تو هم 4 سالت شده 

برو بگیر بخواب

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️