خوش__خبر مدیر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 2171 عنوان اگ کارتمون گم شده باشه بریم بانک همون لحظه جدیدشو میدن❓️❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 18 پست بعد چی بگم بگم ؟ بگم کارتم گم شده؟و چطور نوبت بگیرم؟اولین باره تنها میرم بانکاینارو بابام واسم انجام میداد همیشهلطفا بگید کجارو فشار بدم تا نوبت بدن بهم وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔 1403/10/11 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 2171 الان بابات کجاست خونمونمنم یه شهر دیگ🥲 وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 2171 شایدم دکمه نداره و لمسیه دیگه.فرق دارن.یکم دقت کنی روش نوسته و اینکه نتوستی هم وایستا یکی بیادبرنه ت ... مرسی عزیز دلم😍 وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔
خوش__خبر مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 2171 @دختررررررحرررآبانییی اول گوهو خودت میخوری دوما ابو بریز اونجا ک میسوزهسوما معذرت میحوام از خود کشی ... @niniyar_5   ببخشید من این پیامو موقع عصبانیت نوشتمالان پشیمون شدم نباید مثل خودش فحش بدم لطفا پاکش کنید نمیخوام ببینه دلش بشکنه وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔