2777
2789
از اینکه مو بو بده بدم میاد ، مثلا این عطر موها خیلی چیپه به نظر من، همون بوی تمیزی شامپو باشه فقطبد ...

چه لوسیونی و چه مرطوب کننده ای منظورم اسم محصول بود همه اومدن گفتن برو حمام و مسواک 😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مو شامپو گلرنگ بچه 

برای دهان قرص لاکتوگام 

برای بدن لوسیون ومام و بادی اسپلش 

برای بیکینی شوینده مخصوص 

ودرآخر آب زیاد بخوری این تاثیرش خیلی زیاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
اره تصمیم گرفتم به اب خوردن خیلی اهمیت بدم بزارم تو روتین ام

من چند وقته سعی میکنم تا ۸ لیوان رو بخورم 

چون من بدنم کم آبه خیلییئی

وتاثیرش رو هم دیدم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
بادی اسپلش چ زمان و کجاهای بدن میزنن؟ و اینکع تا چقدر ماندگاری داره

بعد حمام 

به تمام بدن میشه 

برای من تا یک روز هم میمونه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
چه لوسیونی و چه مرطوب کننده ای منظورم اسم محصول بود همه اومدن گفتن برو حمام و مسواک 😐😐

لوسیون بدن من بیشتر از ۷،۸ ساله که فقط یه مدل میزنم ، share love ویکتوریا سکرت

برای دستم ژل ابیله گرلن میزنم 

عطر کاراموراتی سفید رو تازه دارم میزنم و بد نیست ، قبلش سال ها میس دیور ابسولوت بلومینگ و گابریل اسنس شنل عطرهای اصلیم بودن

شامپوم الاپلکس و فیتو هست، یه بار در هفته هم پرژک سیر میزنم ، به موهام روغن گیسو میزنم 

محصولات مراقبت پوستم عمدتا گرلن و تاچه و استادرم هستن 

به پاهام هم فقط پماد آد و کرم جی میزنم هر شب و جوراب می پوشم تو پاییز و زمستون تو خونه ، و روزا کرم مرطوب کننده سراوی