2777
2789
عنوان

بارداری وتپش قلب

63 بازدید | 14 پست

من ماه چهارم بارداریمه بچه سوممه تابلندمیشم تپش قلب میگیرم جوری ک نمیتونم سرپاوایسم کسی می‌دونه چرادکترم رفتم میگ ضربان قلبت نرماله اکوقلب ونوارم دادم همه چی اوکیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا یه افت فشار گذراست 

منم تپش قلب داشتم اکو دادم که نرمال بودم 

به خاطر استرس کار و شب بیداری هام بود

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چهار ماهه اینجورم

منم سه ماه آخر بارداریم اینجوری بودم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بخاطربیخابی؟منم خیلی بیخوابی میکشم

اره از همونه احتمالا 

من آخه پرستارم 

شیفت شب بودم کلا 

از همون اینجوری شدم 

تپش قلب های بدی میگرفتم ولی زیر یک دقیقه خوب میشد 

دیگه اکو و همه چیزم نرمال بود 

دکتر گفت چون زیر دو دقیقه خوب میشه اشکال نداره

دقیقامنم همون زیردوسه ذیقس موفق باشی بانو❤️

😘

منم داشتم عزیزم ، خیلی زیاد طوری که نفسم می‌گرفت و نمیتونستم دیگ سرپا وایسم ، اکو و نوار قلبم انجام داد اوکی بود ، یه قرص تپش قلب بهم داد چون شدتش زیاد بود مجبور شد و گرنه نمی‌داد بهم، بعد زایمانم، کم کم رفع شد 

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔