2777
2789
عنوان

بخاطر این پسره خیلی اذیت شدم

297 بازدید | 38 پست

اعتماد خانوادم رفت بخاطرش کلن خیلییی اذیت شدم خیلی تاپیک زدم بارها همه گفتن ولش کن ولی من ازش خوشم اومده بود کر و لال شده بودم با هزار تا دختر بود(رل نبودیم فقط من ازش خوشم میومد و نمیدونست به قول خودشم اونم همینطور از من خوشش اومده)همه گفتن نکن تا چند روز پیش تلفنی حرف زدیم دختر عموم بود یکم بهم دیگه حرف زدن و اینا عکس دختر عموم هم دیده بود روز بعدش اومد گفت از دختر عموت خوشم اومده همش آیدیش و میخواست...بعد با گوشی رفیقم پیام دادیم رفیقم اسکرین میداد بهم (میدونست رفیقمه) شوخی های جنسی میکرد درخواست رل بهش داده بود رفیقم گفت من بخاطر توعه دوهزاری رفیقم نمیفروشیم گفت نیازی نیست مثلا فلانی بدونه(من) یه عالمه دیگه بود گفتم بخاطرش امتحان مو گند زدم از دیروز تا حالا حالم بده آخرشم خودم بهش پیام دادم کلی حرف بارش کردم همش میگفت من لاشی ام من لیاقت تورو ندارم بلاکم کرد(رفیقم بهش گفته بود منو بلاک کنه تا بیشتر از این اذیت نشم اونم سریع گوش کرده بود گفته بود چشم)  باز بهش پیام دادم باز بلاکم کرد از صبح حالم بده من ۱۶ سالمه اون ۲۷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بد ترین راه و انتخاب کردی منم ۱۴سالگی راه تورو رفتم زندگیم بگا رفت هرکی گفت نکن من کردم نکن نکن نکن از یادت میره الان برات خاصه بزارم کنار از چشت میفته حالت بهم میخوره ازش 

تمام وجودم غمه خدایا بگذره

متاسفانه کمبود‌محبت از طرف خانواده داری

که جذب همچین آدم لاشی شدی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

سلام عزیزمببین میدونم تو این دوران بخاطر اتفاقتش هیجانی هستی احساسی هستی و خیلی چیزای دیگهولی اگه جل ...

عاقلانه فکر کردم که وارد رابطه نشدم عاقلانه بود تا لحظه اخر نزاشتم بفهمه دوسش دارم چون زبون بازم بود خیلی راحت خرم میکرد ولی الان حتی دلم تنگه صداشه

تاحالا با کسی نبودم سر قرار نرفتم دست کسی بهم نخورده ولی اون هرشب با یکی...

پس بشین با خودت فکر کن و رو راست باش

دلت میخواد با کسی باشی که هر جایی رفتید بگن فلانی رو میشناسیم با هم تو رابطه بودیم 

یا با کسی باشی که مثل خودت باشه، پاک باشه.

ته این رابطه‌ها تعارض به روح و جسمت، صادقانه میگم گلم.

فقط میتونم بگم خودتو نجات بده از این کثافط بازی تو خیلی هنوز وقت داری تا ۲۵ سالگی کلا ذهنت عوض میشه ...

اره تموم که شد ولی هیلی دلم تنگ شده عاشقش نبودم ولی خیلی وابستش بودم به صداش فکر میکنم میزنه سرم برگردم

بد ترین راه و انتخاب کردی منم ۱۴سالگی راه تورو رفتم زندگیم بگا رفت هرکی گفت نکن من کردم نکن نکن نکن ...

عاشقش نیشتم ولی خیلی وابستشم درسته لاشی بود ولی همه اخلاق و قیافه صدایی که میخواستم و داشت کاش لاشی نبود...

عاقلانه فکر کردم که وارد رابطه نشدم عاقلانه بود تا لحظه اخر نزاشتم بفهمه دوسش دارم چون زبون بازم بود ...

واقعا آفرین به اراده قویت 

پس قدرت اینو هم داری که نزاری نبوش نابودت کنه

بنظرم اگه مشغول درس بشی و برا هدفت تلاش کنی بتونی