2777
2789
عنوان

هنوز جلو جاری ام خجالت زده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 61 پست
بدم میاد از آدمایی که واسه بقیه مهمون دعوت میکنن منم از این مهمونا داشتم

وای خیلی حس بدیه انگار اختیار خودتو زندگی تو نداری من میخاستم یه شب با برادر شوهرم داشته باشیم خوش بگذره مرگم شد

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد جریان حرص درآری کسی نبود به این بگه فازت چیه

برادر شوهرم باهاش دعوا کرد باورت میشه ولی ول نکرد 

رفته بود تو اتاق هی زنگ بزن زنگ بزن برادر شوهرم پا شد رفت بهش گفت چته 

ولی همینجوری به گارش ادامه داد چون زن دایی ام براش شوهر پیدا کرده بود این میخاست هر جور شده  جبران کنه با جیب ما

احتمالا اون مهمونا خودشون دیدن صاحبخونه اصراری نداره نمیخواستن بیان ،این شوهرخاله بس زنگزده مجبور شد ...

شوهر خاله نه عزیزم خاله شوهر 🤣

اصن اونا بندگان خدا از یع استاد دیگ داشتن میومدن یعنی خودشون می دونستن تمیرسن به اینک بیان شام خونم

اشتباه کردی باید چند شب بعدش دوباره جاری و برادرشوهرتو دعوت میکردی به رسم عذرخواهی 

بالاخره تو میزبان بودی... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊