2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرم هیچ درکی ندارن

145 بازدید | 11 پست

هر تایمی که مار داشته باشن زنگ میزنن شعور ندارن اصلا، بابا شاید ما ۱۱ شب خوابیم یا داریم کاری میکنیم چراااا اینقدر بی شعورید . ۱۱.۴۰ شب زنگ زده که تو خونمون موش دیدیم  به درک که دیدین همیشه همینن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم این مشکل رو ۵ سال که باهاشون تو یه ساختمون بودم داشتم

حالا ما دوریم یکم دیشب انتظار داشتند ساعت ۱۲ شب همسرم بره خونشون موش بگیره حالا خودش هم شوهر داره هم دوتا پسر گنده

یه بار مادرشوهر من ساعت 12 زنگ زد همسرم خواب بود گوشی هم سایلنت ، بعد به من اس داد که نگران شدم خواب ...

😁😁😁😁اینا به من نمیزنگن فقط زنگ یه شوهرم بهش هم گفتن سایلنت نکن ما میترسیم

حالا ما دوریم یکم دیشب انتظار داشتند ساعت ۱۲ شب همسرم بره خونشون موش بگیره حالا خودش هم شوهر داره هم ...

بخدا نمیفهمم چرا اینا اینقدر پسر و عروسشونو اذیت میکنن.

بعد تازه پسرا براشون میمیرن، من خودم پسر دارم از روزی که فهمیدم پسره تا الان که ۴ سالشه دعا میکنم آدم بدی تو زندگی بچم نباشم تف و لعنت برای خودم نخرم!😔