2777
2789
عنوان

کروموزوم y

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست
واقعا درست میگید 👏

بعد جالب میدونی چیه؟

به مایی که پسر داریم فحش میدن میگن فرق میذارین 

بعد خودشون هی دختر دختر میکنن 

آخه بی انصاف تو الان فرق نمیذاری؟ 

آهان یعنی چون تو پشت دختر دراومدی فرق حساب نمیشه؟ 

یه وقتایی یه جوری به جنس پسر توهین میکنن دلم میخواست پیششون بودم و همچین حالی ازشون میگرفتم که تا عمر دارن یادشون باشه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ایشالا سالم و سلامت باشه فقط من که این دو هفته جونم در اومد دیگه فقط خدا بهم رحم کرد

نگران نباشید هر وقت سوالی بود تا پایان بارداری دوران نوزادی و ...منو تگ کنید یا همین جا ریپلای بزنید من همیشه در خدمت مامانهای باردارم

هرچی آرزوی خوب مال تو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد جالب میدونی چیه؟به مایی که پسر داریم فحش میدن میگن فرق میذارین بعد خودشون هی دختر دختر میکنن آخه ...

میدونم چی میگید طرف مثلا تاپیک زده بود یک پسر دارم دومی هم پسره همه اومدن گفتن:

خداروشکر من دختر دارم 

خداروشکر من دوتا دختر دارم 

خوبه دیگه سلطنتتون بدون تاج و تخت نموند 

لیاقت نداشتی یکیشون دختر بشه خدا کسی رو که دوست داره بهش دختر میده

فردا یک گریه کن نداری وقتی مردی دو تا عروس بدجنس گیرت میاد و..‌

یا مثلا یکی دوست داره پسر داشته باشه انگار گناه کرده علاقه داره یک حرفهایی میزنن

سالهاست اینجام یک حرفهایی شنیدم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

عزیزم مبارکه ب سلامتی بغلش کنی . من خودمم پسر دوست دارم برعکس شوهرم عاااااااشق دختره میگه اصلا نمیتونم تصور کنم بچمون دختر نباشه مگه میشه اخه 😁

اگه خدا بخواد چند ماه دیگه دوست دارم اقدام کنم 

عزیزم مبارکه ب سلامتی بغلش کنی . من خودمم پسر دوست دارم برعکس شوهرم عاااااااشق دختره میگه اصلا نمیتو ...

به سلامتی ایشالا مث منو شوهرم هستین ک 

ولی خداروشکر واس ما پسره😂😂اگه شوهرم دختر بخواد بازم مجبوره اقدام کنه ولی اگ دختر میشد استوب میکرد

اینجا همه دشمن پسر هستن دختر تاج سرشونه پسر هم خیلی ببخشید ک‌..ون لقش... واسه همین اینجوری گفتن بهت ...

چرا همچین میکنن  خیلی زشته  متنفرم ازشون جدیدا مد شده میکوبن پسرها رو  و دخترها رو مثله دیوونه ها بالا میبرن  آخه این جماعت چشونه!

میدونم چی میگید طرف مثلا تاپیک زده بود یک پسر دارم دومی هم پسره همه اومدن گفتن:خداروشکر من دختر دارم ...

وای فقط تاپیک آخر منو ببین  یه سوال و نظر خواستم   بعد توی یه کامنتم تحلیل کردم و در مورد داداشم گفتم  فقط گفتم خب حالا بیام منم بگم تو چرا زیاد کار نکردی  چرا و.... یهو یه کاربر شیشیلیک  بخدا دیوونس پریده ببین چی بهم گفته تو مغزت پهن هست عقل کم و اینا اصلا جا خوردم   به گمانم بعضیها روانی هستن ذاتا 

وای فقط تاپیک آخر منو ببین یه سوال و نظر خواستم بعد توی یه کامنتم تحلیل کردم و در مورد داداشم گفت ...

اینجا خیلی مشکلات روحی و روانی و عصبی دارن کاربرها کافیه نظرت مخالف باشه سریع شروع میکنن توهین و تحقیر و حرف زشت 

واقعا نی نی سایت مثل قدیم نیست ....

هرچی آرزوی خوب مال تو