2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین

337 بازدید | 18 پست

ما نامزدیم و همسرم تو‌خونه ای ک تازه خریدیم فعلا زندگی میکنه تا عروسی

همون اول نامزدی جاریم ک همسایه خواهرم بود و میدونست منم خونه خواهرم‌میمونم بخاطر دانشگاه برا بچش تولد گرف منو دعوت نکرد

اصلا منو پاگشا دعوت نکردن فقط دعوت کردن خونشون ن کادویی ن چیزی

چن بار مریض شد هردفعه من زنگ زدم گفتم کاری داری بم بگو(چون پرستارم فلان گفتم سرمی چیزی بود)

بعد ک ما خونه خریدیم 

برادرشوهرم و‌همین زنش چن تا بستنی کیم‌گرفتم اومدن خونه دیدن ما

حالا اون عمل کرده و نامزدم میگ باید بریم دیدنش

منم گفتم نمیام

میگ نیای تنها میرم

واقعا چیکار کنم

حس میکنم بی ارزش شم اگ برم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توقعت برای تولد، به جا نیست همونطور که لزومی نداره موقع مریضیش تماس بگیری.

رفتارش توی پاگشا و دیدن خونه زشت بوده تو هم همونو تلافی کن. یعنی دست خالی برو سر بزن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اونجا که گفتی منو پاگشا نکردن فقط دعوت کردن خونشون رو متوجه نشدم ..مگه پاگشا کردن همون دعوت کردن نی ...

اینا رسم کادو دارن

ولی این ب من نداد

هردفعه مثل ی دوست چندساله ی سفره معمولی انداخت

ما همه رسم داریم واگشایی عروس یکم مجلل تره

هدف داش از کارش قشنگ

شوهرت بشون سرجاش قشنگ با دلیل بهش توضیح بده و در آخر بگو من دشمنی ندارم با کسی ولی وقتی بری خودت بی ...

اصن هنگم میگ میرم

تا الان نرفتم بدون من نرفته

اخه عمل بینییییی

اصن هنگم میگ میرمتا الان نرفتم بدون من نرفتهاخه عمل بینییییی

نه قشنگ بهش توضیح بده و عواقب کارش بگو من شوهرم خیلی ساده و مهربون برعکس من خیلی نکته سنجم هیچ وقتم حرفام رد خور نداره تو اینجور مواقع بهش میگم اگه فلان کار کنی طرف نمیگه تو مهربونی برعکس سواستفاده می‌کنه دفعه بعد فلان کار می‌کنه دقیقا همونم میشه شوهرمم می‌دونه دیگه به حرفم گوش میده

ببین   ایندفعه به حرفش برو   بی حساب بشید

دفعات بعد   اولا خودت  دیگه  کارها و محبتهای جلو جلو  زیادی نکن

بعد همسرت هم   مویرگی   بشون سر جاش   با حرف و دعوا و...نه      با رفتار عادی و سیاست     انگار تو موافق اون و خیرخواه خانواده اش هستی

مردها خدا نکنه بفهمن  آدم  رو یک عضو  فک فامیل تحفه شون حسا س   شده  نه تنها رعایت نمیکنن   بیشتر هم اذیت میکنن

گیرر داده باید اناناس بگیریم بریم😐😐😐😐😐😐

مستقیم مخالفت نکن. بگو میام ولی مگه میمون ماداگاسکاره که براش آناناس ببریم. زشته اینم یه کم اهل مسخره کردنه سوژه خندشون میشیم... خلاصه اینو حذف کن. یا میدونی حرف زدنت خوب نیست صبر کن همون روز بهانه بیار که خرابه و گرونه و زشته و الان اصلا زور نداره اینو ببره و... منصرفش کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.