2777
2789

بگین راز موفقیتتون چی بود چیا میخوردین باعث شد زودتر لاغر شدید😭🙏🏼

چجوری استمرار داشتین؟

من هی رژیم میگیرم هی ول میکنم چاق تر میشم🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سخت ترازرژیم گرفتن نگه داشتن وزنه😣

سخت تر واقعا اینه که لباسات تو کمد خاک بخورن نتونی بپوشی

همسناتو ببینی گریت بگیره

تو هیچ رابطه ای بخاطر بی اعتماد به نفسی نتونی بریی

ترک پوستی رو بدنت م شل بودن بدنت اذیتت کنع

تنبلییی و غیره بخاطز اضافه وزن

تحقیر و مسخره شدن😭

یکی دوبار رژیمای کالری شماری میگرفتم اما فایده ای نداشتن واقعا و من بازم برمیگشتم به روند خودم. راستش پرخوری نمیکردم اما کلی برنج میخوردم وکربوهیدرات و اصلا رعایت نمیکردم 

این چاقیم همش ادامه داشت تا جایی ک رسیدم به ۷۹ کیلو و طوری بود ک نفسم بزور میومد خیلی اذیت بودم میرفتم مانتو بگیرم حتی سایز ۳ اندازم نمیشد اعتماد بنفسم همه چیم گرفته شده بود تا اینکه خسته شدم و شروع کردم به فستینگ و رژیم کتوژنیک حذف کامل کربوهیدرات حتی میوه حتی قند های طبیعی 

من از ۷۹ اومدم به ۶۶ الان و تایم خیلی زیادیم نبرد همچنان میخوام بازم کم کنم حسش بی نهایت خوبه و عاشق این سبک اززندگیم شدم 

چه بغض ها که در گلو رسوب شد 🍃