2777
2789
عنوان

ایران چه جور جاییه

447 بازدید | 24 پست

ایران جایی است که نصف مردم خود را نسل متمدن و فرزند کوروش کبیر میدانند و دم از فرهنگ چند هزار ساله میزنند .

نصف دیگر آنان خود را شیعه ی ۱۲ امامی میدانند و معتقد هستند کلام خدا را به جا میاورند و در انسانیت حرف اول را میرنند .

اما ! 

هر دو دسته در فضای مجازی ، علی الخصوص اینستاگرام ، مدام مردم را مورد تمسخر قرار داده و کسانی را که معیارهای زیبایی چندانی ندارد ، یا از مال دنیا بی نصیب هستمد ، با بدترین کلمات میکوبند و اشخاص را تا مرز خودکشی میبرند .

آنان در بیوی اینستاگرام خود این جملات را هم مینویسند.

دین من انسانیت

انسانم ارزوست 

حسبی الله و نعم الوکیل 

میگذارند .

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی زیبارویان و مال دارها رو هم به فحش میبندن

کلا در مواقعی که بتونن عقده های درونیشونو نشون بدن با تمام قدرت این کارو میکنن و یادشون میره تمام شعارا

درسته 

ولی کاش ی مورد سومم میزاشتی که اینستای فارسی کجاس ؟

جایی که ی عده داخلش تپه ی قهوه ای نکرده نزاشتن و هر غلطی برای ذره ای ویوانجام میدن از کوچیک کردن خودشون بگیر تا جلوی دوربین آوردن کودکی که حق انتخاب نداره

ولی من از اون دسته از افرادم که هم کوروش و تمدن ایران رو خیلی دوست دارمو هم اسلام و ائمه روو هیچ وقت ...

شما کارت درسته

درسته ولی کاش ی مورد سومم میزاشتی که اینستای فارسی کجاس ؟جایی که ی عده داخلش تپه ی قهوه ای نکرده نزا ...

اونا کلا رد دادن 

همچنان دارن زیاد میشن باز قبلا کمتر بودن 😏☹

از نظر فرهنگ هر روز صد سال میریم عقب ، فقط یه عده ی زیادی یاد گرفتن شعار بدن و بقیه رو مسخره کنن 

سلام 

واقعا درست و بجا فرمودید

لااقل انسانیت رو ان شاءالله درست بجا بیاریم 

هر کس از دین فاصله گرفت دچار سردرگمی شد.

همان مسیحی همان دین موسی به دین خودش عمل میکنه .همان لاییک لااقل حقوق منشورش رو رعایت میکنه.

متاسفانه در بهترین دین قرار گرفتیم اما قدر نمیدانیم خدا کنه فقط روز یوم الحسرت (قیامت)بیدار نشیم

همسایه کریمه اهل بیت ع.
از نظر فرهنگ هر روز صد سال میریم عقب ، فقط یه عده ی زیادی یاد گرفتن شعار بدن و بقیه رو مسخره کنن

دقیقا همینطوره ما متاسفانه فقط دچار فقر فرهنگی میشیم 

امیدوارم تغییر روش بدیم و بیشتر و بهتر خودمونو ببینیم بعد دیگرانو

به هرحال هرکسی خودش باید خواهان شعور و فرهنگ باشه 

حرص نخور اول صبحی زیبا🌼 روز خوبی داشته باشی