2777
2789
عنوان

دخترای امروزی فن‌ رابطه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 33 پست
مردا به دختری که پاکه و اهل مقیداته حس بهتری دارن برای ازدواج ..این نظر من بود ..ببخشید تیکه تیکه نو ...

من خودم پوشش و حجابم خیلی خوبه هااا ولی شیطونم دست خودم نیست چون اینو دوسش دارم دلم میخاد شیطونی کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو پارک گفتنش آخخ دستام یخ زد. واقعن هم سرد بود. بعد گفت بدنم ک میاد دستاتو بگیرم چیکار کنم آخه.آخه ...

همونجا به شوخی میگفتی نه بدم نمیاد. بعد دستتو میکردی تو جیبت تا همونجور که میخوای خودش تلاش کنه دربیاره. یعنی چراغ سبزو بزن که اونم بپره‌. وقتی سفت و سخت نه بگی هر حرکتیش میشه بیشعوری و طبیعتا انجامش نمیده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اتفاقا چون دوست داره دست نمیزنه اگه دوست نداشت اهمیتی نمی‌داد به حرفت کار خودشو میکرد بهت دست میزد ...

امیدوارم اینطور باشه 

بعد من ی پس گردنی زدمش.. یکی هم محکم زدم رو شونه‌ش، یکی دو تا هم مو ازش کشیدم. گفتم ببخشید دیگه من محبتمو اینجور نشون میدم 🤣🤣🤣🤣

آره عزیزم اینم هس

من خیلی به این اعتقاد دارم اگه قصدت ازدواجه حتما محدودیت ها رو حفظ کن فردا همین میزنه به سرت که اره ول بودی معلوم نیست چند نفر تا حالا دستتو گرفتن ...والا ما که گذشتمون پاکه پاکه هیچ عشقی هم توش نیس هی میگه تو فلانی دوس داشتی فلانی دوست داشتی ..

من خودم پوشش و حجابم خیلی خوبه هااا ولی شیطونم دست خودم نیست چون اینو دوسش دارم دلم میخاد شیطونی کنه

منم مذهبی هم و صد در صد مذهبی ام ینی هر چی که دوست داشته باشم نیست هر چی که خدا گفتست ..اما از نظر مذهبی بهت نظر ندادم چون با هر کسی مثل خودش حرف میزنم عادت ندارم اعتقاداتمو بکنم تو مخ یکی دیگه اما بدون چون پاک بودی باهات قصد ازدواج داره اگه ول بودی در حد دوستی میموندی این مغز مرداست که برای زندگیشون دختر پاک و افتاب مهتاب ندیده میخوان هر چند خودشون هر کارم کرده باشن براشون مهم نیست 

منم مذهبی هم و صد در صد مذهبی ام ینی هر چی که دوست داشته باشم نیست هر چی که خدا گفتست ..اما از نظر م ...

آره عزیزم قبول دارم حرفتو‌.

این هم اهل روابط دوستی اصن نیس ازدواجیه کلا. و اینکه حتی مهارت و تجربه رابطه رو ندارع اولین کیس زندگیش منم