2777
2789
چی میگی!!! ایه خداست تو قران. ک کافران با چشم زخم میخوان ب پیامبر اسیب بزنن. وجود نداره؟ !!! درصورتی ...

ایه قرانو میشه چندین تفسیر کرد قران میگه بزرگترین نیرو خداونده پس اینکه کسی با چشم زندگیتو کنترل کنه شرکه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایه قرانو میشه چندین تفسیر کرد قران میگه بزرگترین نیرو خداونده پس اینکه کسی با چشم زندگیتو کنترل کنه ...

خانم محترم. من تفسیر گفتم!   معنا با تفسیر متفاوته. لطفا قبل بحث اطلاعاتت رو زیاد کن. معنای کلمات خدا رو گفتم.  ن تفسیر.هر انسانی ک ای کیو ۱۰۰ ب بالا داسته باشه متوجه میشه. زیرش نه.

منکر شدن ایات خدا  کفر هست‌ . و واسه کافران مثل اب خوردن.

این توضیحمم هم برای رضای خدا بود. هر چند کافران رستگار نمبشن!

🤚

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

من برای این تخم مرغ شکستن قرآن باز کردم که نوشته بود هرچقدرم بهشون متذکر بشید بازم هدایت نمیشن. درباره این موضوع تحقیق کردم چون همسرمم اینکارو میکرد. و فهمیدم تخم مرغ یکی از چیزهایی هست که انرژی منفی رو به خودش میگیره. برای اثباتش به همسرم یه تخم مرغ رو یه از گوشه از خونه گذاشتم بعد چندساعت بدون گفتن اسم از همون جایی که میگن اصلا هیچ جوره نمیشکنه شکستم. پس اگه اسمی بگید و غیبت اون طرف رو کنید و بدبین بشید گناه کردید و حق الناس گردنتون هست. شما هم امتحانش کنید.اگه خواستید انرژی منفی خونتون گرفته بشه کافیه تخم مرغ رو یک روز تو خونه بذارید یا خودش میشکنه یا به راحتی شکسته میشه. حالا ما آنچه شرط بلاغ بود گفتیم حال تو از سخنم  پند گیر خواه ملال

اولا چشممون شور نیست دوما اگرهم چشم بخوره از روی دوست داشتن هست نه حسادت و....

چقدر خودشیفته ایی همه چشم شورن شماها نه تازه اگرم چشم بخوره از دوست داشتن 

کاملا اختلال شخصیت خودشیفتگی فوران میکنه

خانم محترم. من تفسیر گفتم! معنا با تفسیر متفاوته. لطفا قبل بحث اطلاعاتت رو زیاد کن. معنای کلمات خد ...

منکر قران نشو کفر نگو قران میگه نیرو خدا قویترینه خجالت بکش از خدا بترس 

چقدر خودشیفته ایی همه چشم شورن شماها نه تازه اگرم چشم بخوره از دوست داشتن کاملا اختلال شخصیت خودشیفت ...

با شما نباید هم صحبت شد اصلا نظر واعتقاد خودت مهمه ودیگران اصلا 

من دارم میگم نظر شما محترم ولی شما  حرف ،حرف خودته

چقدر خودشیفته ایی همه چشم شورن شماها نه تازه اگرم چشم بخوره از دوست داشتن کاملا اختلال شخصیت خودشیفت ...

وای    اصلا مفهوم چشم زخم رو اشتباه متوجه شدی  هر چقدر هم برات توضیح بدن نمیگیری  چون گارد  گرفتی 

من از یک آدم معتبر که تحصیلات دینی داره روایت  شنیدم که امام جعفر صادق هم چشم زخم رو تایید کرده 

حوصله ندارم اینجا بگم طولانیه