2777
2789
عنوان

هنو حرف شوهر دوستم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 44 پست

به هر دلیلی که اون آقا خوشش از تو نیومده مهم‌نیست مگه اون آقا خداس که معیاراش تعیین کننده ارزش تو باشه اون خودش پر از مشکل و ایراده و بخاطر همون مشکلات و ایراداتش شاید از تو خوشش نیومده پس تو نباید مهم باسه برات شاید مثلا تو مهربون باشی یکی از آدمای زیاد مهربون بدش بیاد ساید خوشگل باشی ولی اون اقا پارانویید باشه از خیانت بترسه اینا فقط دو نمونه بود که مثال زدم خودت تا تهشو بخون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابا پسره حتی از منو دوستم خداحافظی نکرد انقد بی ادب بودبا کارش حی بدی بهم داد

پس بدون اونم بزور آوردن اونم دنبال زن نمی گشته لابد دختره و شوهرش نشستن گفتن ابنا مجردن یکاری براشون بکنیم از این آدمای مغز فندقی ام 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

پس بدون اونم بزور آوردن اونم دنبال زن نمی گشته لابد دختره و شوهرش نشستن گفتن ابنا مجردن یکاری براشون ...

دقیقا همین حسو گرفتم منم ک پسره بزور اومده انگار 

مشخص بود کاملا