2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی راجع ب روزه آگاه هستن خواهشا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست

معنی نیت یعنی چه؟ 

شما الان برای چی غذا نمیخورید؟ برای اینکه میخوام روزه بگیرم 

برای چی امروز ؟ چون سه شنبه است و مثلا حاجت دارم یا ثواب دارد یا نذر کردم 

در نتیجه شما نیت روزه دارید و روزه شما صحیح است 

البته توجه داشته باشید روزه مستحبی نمیتونید بگیرید اگر قضا به گردن دارید باید نیت قضا کنید و ثواب مستحبی هم مترتب میشود

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماازیه اخوندپرسیدیم گفتن اشکالی نداره میتونین روزه بگیرین بدون اینکه قبلا نیت کنین 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

اور بعد از اذان صبح چیزی نخورده باشی میتونی نیت روزه بکنی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.