2777
2789
عنوان

دو‌سه روزه نوزادم خوب شیر نمیخوره

125 بازدید | 18 پست

قبلا خیلی زیاد میخورد الان دو سه روزه کم میخوره حالش خوبه اوکیه شکم اش هم نرمال کار میکنه .چرا کم میخوره پس؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقتشه؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

اینو قدیمی ها میگن نمیدونم درسته یا نه میگن بچه که شیر نمیتونه خوب بخوره ممکنه سق دهنش افتاده باشه نمیدونم املاشو درست نوشتم یا نه سق دهن اون قسمت بالای دهن

میگن سقش که بیوفته نمیتونه خوب شیر مک بزنه

باید شصت تو بذاری اروم اروم بدی بالاااا

میگن وقتی مادر یهو سینه شو از دهنش موقع مک زدن بکشه سقش میوفته و دیگه نمیتونه راحت شیر بخورههه

من فقط نقل قول از قدیمی ها کردم درست و غلطش و نمیدونم 

50روز

علائم رفلاکس از 1 و نیم ماهگی شروع میشه ولی انشالله که چیزی نباشه، اگه ما آرومی میکنه ببرش دکتر

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
علائم رفلاکس از 1 و نیم ماهگی شروع میشه ولی انشالله که چیزی نباشه، اگه ما آرومی میکنه ببرش دکتر

دختر من از ۱۰ روزگی علایم رفلاکس نشون داد دقیقا ماهگرد اولش اولین دوز دارو رفلاکس گرفت