یه بسته کوچیک کاغذی که داخلش یه چیزی پنهان شده و سه تا منگنه محکم خورده یعنی چی میتونه باشه فکرم مشغول کرده چیکار کنم به رو خودم بیارم ازش بپرسم میترسم بگه به من مشکوکی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقا برگام ریخته میگ شک میکنه ب قول شما زن و شوهر نداره خصوصی یعنی چی
ببین احتمال زیادش هیچی نیست 90درصد موارد ولی یک اینکه همین شک های مسخره و ریز ریز یهو میشه یه اختلاف بزرگ که خودتم نمیدونی چرا یهو اینقدر احساس فاصله میکنی اگرم درست باشه شک که خیلی چیزارو اگه زودتر بفهمی شاید بشه زندگیتو نجات بدی خود من قرص تاخیری پیدا کردم درصورتی که فشار شوهرم بالاستو غلظت خون داره این قرصا براش مثل سمه دور از جونش یهو سکته میکنه الان دیگه اگاهم جلوشو میگیرم نخوره تازه مردا عقل ندارن ما تو حالت عادی مشکلی تو مدت رابطمون نداریم نمیدونم چه فکری پیش خودش کرده بود فکر کرده بود من روم نمیشه بگم ناراضیم
ببین احتمال زیادش هیچی نیست 90درصد موارد ولی یک اینکه همین شک های مسخره و ریز ریز یهو میشه یه اختلاف ...
درسته
بعد من یچیزی و از بین همه داستان های زندگی یاد گرفتم و فهمیدم. همه چیز از نگفتن خراب میشه. اگه همه اونچه که تو دلشون میگذره و میگفتن ممکن بود طرف مقابل به راحتی با حرفاش اون چیزو از بین ببره. چون گاهی ما ادما ی فکرایی میکنیم و برامون بزرگ میشه که طرف مقابل واقعا از دیدش پنهون مونده