2777
2789
عنوان

یه بسته عجیب تو کیف شوهرم پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6578 بازدید | 171 پست
آره یه دوستاش هم دعا بارونش کرده بود قبلا ولی اینجوری بسته بندی نداشت اونو تو ماشین پیدا کردم اولش ه ...

پس احتمالن این یکی هم دعا باشه....بیین با چاقو میتونی پشت منگنه ها بزنی طوری گ معلوم نشه و بازش کنی؟

ولی قبلش از خودت یه سوالی بپرس:

ترجیح میدی بدونی چی بوده و با عواقبش مثل ناراحتی همسرت کنار بیای و یا اینکه ترجیح میدی تا آخر عمر با این ابهام ک اون چی بوده زندگی کنی ولی همسرت ناراحت نشه؟ اولین جوابی ک به ذهنت رسید رو انحام بده و عواقبش روهم بپذیر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو میخواستم لباستو بشورم اینو دیدم لازمش داری یا بندارمش دور .بعد ازش بپرس چیه مگه این ‌...

تو لباس هاش نیس تو کیفش بود 

آمدم شال گردنش بدم  زیپ جلویی کیفش باز بود به دفعه چشم بهش افتاد 

پس احتمالن این یکی هم دعا باشه....بیین با چاقو میتونی پشت منگنه ها بزنی طوری گ معلوم نشه و بازش کنی؟ ...

از خودش بپرسم به نظرم بهتر... ولی اگه چیز مهمی باشه بعد ازم پنهان نکنه نیاره خونه سرکارش نگه داره😩

نمیشه خیلی بدتر سه تا منگنه محکم خورده ک اصلا قابل بازشدن نیس از طرفی میگم شاید مال محل کارش باشه و ...

مردا گاهی وسایل ریزی که میخرن مثل پیچ و مهره و واشر اینا واسه اینکه گم نکنن اینجوری بسته بندی میکنن

مامان ترنم سابق......عضویت 1387