2777
2789
عنوان

یه بسته عجیب تو کیف شوهرم پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6568 بازدید | 171 پست
پیام دادم این جوابش بود

خو منم میگم تو جوابش اینو با خنده بگو 

بگو چشمک میزنه بیا منو باز کن ببین 

چمیدونم با شوخی خندخ حرف دلتو بزن 

بگو از فضولی میمیرم این چیههههه

البته یکم صبر کن بقیه هم نظر بدن چی بگی

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا کاغذ معمولی ولی توش یه چیز سفت قمبله ای هس منگنه ها هم از پشت و سه جا خورده

من حس میکنم مواد هست هروئین که پودر هست ولی حس میکنم شیشه یا تریاک باشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دقیقا برگام ریخته میگ شک میکنه ب قول شما زن و شوهر نداره خصوصی یعنی چی

ببین احتمال زیادش هیچی نیست 90درصد موارد ولی یک اینکه همین شک های مسخره و ریز ریز یهو میشه یه اختلاف بزرگ که خودتم نمیدونی چرا یهو اینقدر احساس فاصله میکنی اگرم درست باشه شک که خیلی چیزارو اگه زودتر بفهمی شاید بشه زندگیتو نجات بدی خود من قرص تاخیری پیدا کردم درصورتی که فشار شوهرم بالاستو غلظت خون داره این قرصا براش مثل سمه دور از جونش یهو سکته میکنه الان دیگه اگاهم جلوشو میگیرم نخوره تازه مردا عقل ندارن ما تو حالت عادی مشکلی تو مدت رابطمون نداریم نمیدونم چه فکری پیش خودش کرده بود فکر کرده بود من روم نمیشه بگم ناراضیم

ببین احتمال زیادش هیچی نیست 90درصد موارد ولی یک اینکه همین شک های مسخره و ریز ریز یهو میشه یه اختلاف ...

درسته 

بعد من یچیزی و از بین همه داستان های زندگی یاد گرفتم و فهمیدم. همه چیز از نگفتن خراب میشه. اگه همه اونچه که تو دلشون میگذره و میگفتن ممکن بود طرف مقابل به راحتی با حرفاش اون چیزو از بین ببره. چون گاهی ما ادما ی فکرایی میکنیم و برامون بزرگ میشه که طرف مقابل واقعا از دیدش پنهون مونده 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
درسته بعد من یچیزی و از بین همه داستان های زندگی یاد گرفتم و فهمیدم. همه چیز از نگفتن خراب میشه. اگه ...

دقییقا تازه اونم مردا که تا یچیزیو رک برو نیاری اصلا کنایه رو متوجه نمیشن